Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Ξεκίνησε η λειτουργία Παιδοορθοπαιδικού Ιατρείου

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Ξεκίνησε η λειτουργία Παιδοορθοπαιδικού Ιατρείου. Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ξεκίνησε η λειτουργία Παιδοορθοπαιδικού…

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ξεκίνησε η λειτουργία Παιδοορθοπαιδικού Ιατρείου για παιδιά βρεφικής, νηπιακής και σχολικής ηλικίας. Το Ιατρείο θα διεξάγει έλεγχο σκολίωσης – κύφωσης – λόρδωσης και παθήσεων σπονδυλικής στήλης καθώς και διαταραχές ανάπτυξης άνω και κάτω άκρων.

Το ιατρείο θα πραγματοποιείται μια φορά τον μήνα, κάθε Τετάρτη και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να προσέρχονται ή να καλούν τηλεφωνικά στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου στο 28313 42243 και 2831342320 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.00π.μ. μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Ευχαριστήριο νοσοκομείου για το καρναβάλι

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά τους Εθελοντές/τριες Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη προσφορά τους και την πολύ σημαντική βοήθεια που με προθυμία, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό παρείχαν στα περιστατικά που προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας την Κυριακή του Καρναβαλιού στις 10 Μαρτίου 2019, συνδράμοντας στο δύσκολο έργο του προσωπικού της Υπηρεσίας μας.

Επίσης, ευχαριστεί το Ε.Κ.Α.Β. και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών για τη σωστή διαχείριση και την οργανωμένη αντιμετώπιση των περιστατικών καθώς και την άψογη συνεργασία με το προσωπικό του Νοσοκομείου που παρελάμβανε τα περιστατικά.

Επιπλέον, η Διοίκηση οφείλει να ευχαριστήσει όλες τις Υπηρεσίες της πόλης και τον Δήμο Ρεθύμνου που συμμετείχαν στην ασφαλή και επιτυχή έκβαση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη μας.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, που με πλήρη επιτυχία αντιμετώπισαν αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά και υποδειγματικά εφάρμοσαν το σχέδιο δράσης έτσι ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.