Ο Αλέν Ντελόν αποφάσισε να κάνει ευθανασία

Είχε υποστεί εγκεφαλικό και πάσχει από καρδιακή αρρυθμία

Ο Αλέν Ντελόν αποφάσισε να κάνει ευθανασία

Ο θρυλικός Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν, 86 ετών σήμερα, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό και πάσχει από καρδιακή αρρυθμία , αποφάσισε να κάνει ευθανασία.

Αυτό αναφέρει η γαλλική έκδοση του Le Point.

Νωρίτερα στις συνεντεύξεις του, ο Ντελόν είχε ήδη πει ότι θα ήθελε να πεθάνει οικειοθελώς, γιατί το βρίσκει λογικό και φυσικό. Οι νόμοι της Ελβετίας, όπου ζει ο ηθοποιός, το επιτρέπουν.

«Από μια συγκεκριμένη ηλικία, από μια συγκεκριμένη στιγμή, έχουμε το δικαίωμα να πάμε στην κόλαση ήσυχα, χωρίς να περάσουμε από νοσοκομεία, ενέσεις και άλλα πράγματα», είπε ο Αλέν Ντελόν.

Τη μεγαλύτερη φήμη την απέκτησε μετά τις ταινίες «In the Bright Sun», «Rocco and His Brothers», «Leopard», «Black Tulip».

Ο Αλέν Φαμπιάν Μορίς Μαρσέλ Ντελόν (Alain Fabien Maurice Marcel Delon, γεν. 8 Νοεμβρίου 1935), γνωστός κυρίως απλά ως Αλέν Ντελόν (γαλλική προφορά: Αλάν Ντελόν), είναι Γάλλος ηθοποιός. Η πρώτη του ιδιαίτερα πετυχημένη συμμετοχή σε κινηματογραφική ταινία σημειώθηκε το 1960 με το έργο “Γυμνοί στον Ήλιο”, σε σκηνοθεσία του Ρενέ Κλεμάν. Το 1997 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ηθοποιία, σε ηλικία 62 ετών.
Ο Ντελόν προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα ως «Πιο πολλά υποσχόμενος άνδρας νεοφερμένος».
Είναι κάτοχος του βραβείου «Cesar» για τον καλύτερο ανδρικό ρόλο στην ταινία «Our Story».alain delon 1

Τα σχόλια είναι κλειστά.