Όσκαρ: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και η «δακρυσμένη συγγνώμη»

Όλα η φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ, λάμψη, εκπλήξεις και παρουσίες που τράβηξαν επάνω τους τα φώτα, την παράσταση ωστόσο έκλεψε το χαστούκι που έριξε ο διάσημος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ στον παρουσιαστή της τελετής Κρις Ροκ, για σχόλιο που έθιγε τη γυναίκα του.

Όσκαρ: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και η «δακρυσμένη συγγνώμη»

Αν κάποιος έχει να θυμάται κατι από την 94η τελετή απονομής των βραβείων όσκαρ αυτό είναι σίγουρα το χαστούκι του Γουίλ Σμίθ στον Κρις Ροκ.

«Ο Γουίλ Σμίθ μόλις με χτύπησε». Ήταν η στιγμή που ο Κρις Ροκ εμφανίστηκε στη σκηνή των Όσκαρ για να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ.

Ο ηθοποιός αστειεύτηκε με το γεγονός πως η Τζέντα Πίνκετ Σμιθ έχει τα μαλλιά της ξυρισμένα, όπως η Ντέμι Μουρ στην ταινία GI Jane το 2018

«Jada, σε αγαπώ. G.I. Jane 2, ανυπομονώ να σε δω» ανέφερε. Όμως η Τζέντα εδώ και χρόνια έχει κάνει γνωστό ότι πάσχει από αλωπεκίαση.

– «Κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το βρωμόστομά σου».
– «Φίλε μου, ήταν απλώς ένα αστείο για την “GI Jane”».
– «Κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το βρωμόστομά σου».
– «Θα το κάνω».

Η αμηχανία του κωμικού εμφανής… Λίγα λεπτά μετά ο Γουίλ Σμίθ ανεβαίνει στη σκηνή για να παραλάβει το όσκαρ Ά ανδρικού ρόλου «Η μέθοδος Γουίλιαμς», απολογούμενος για την πράξη του.

«Θέλω να απολογηθώ στην Ακαδημία, στους συνυποψηφίους μου. Είναι μια υπέροχη στιγμή και δεν κλαίω που κέρδισα αυτό το βραβείο αλλά επειδή μπορώ να δώσω φως σε όλους τους ανθρώπουκς. Όμως η αγάπη μπορεί να σε κάνει να κάνεις τρελά πράγματα. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να με δεχθεί ξανά η ακαδημία» ανέφερε ο Γουίλ Σμιθ όταν παρέλαβε το όσκαρ.

Λίγο αργότερα μάλλον έχει ξεχάσει τα δάκρυα και τις συγγνώμες και χορεύει ξέφρενα στο παρτυ του Vanity Fair αμέσως μετά την τελετη.

Ο Κρις Ροκ αποφάσισε να μην καταθέσει μήνυση κατά του Γουίλ Σμιθ, δείχνοντας να μη θέλει να δώσει συνέχεια.

Η μόνη αντίδραση από πλευράς της Ακαδημίας ήταν ένα tweet πως καταδικάζει τη βία. «Η Ακαδημία δεν συγχωρεί τη βία οποιασδήποτε μορφής» τόνισαν.

Για πολλούς ο Γουίλ Σμίθ θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει το χρυσό αγαλματίδιο που μόλις απέκτησε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.