Ο Ολυμπιακός και η κατάκτηση του Conference σε billboard στην Times Square!

To billboard του Nasdaq στην Τimes Square είχε χρώμα ερυθρόλευκο κι ελληνικό. Ο Ολυμπιακός και η κατάκτηση του Conference έπαιξε σε έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου!
Ο Ολυμπιακός και η ιστορική στιγμή της κατάκτησης του Europa Conference League κάνει τον γύρο του κόσμου, με τους ερυθρόλευκους να «παίζουν» στην Times Square.

Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την 29η Μαϊου την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού της ιστορίας τους και το αμερικανικό χρηματιστήριο «Nasdaq» έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Ολυμπιακός: Εφτασε μέχρι την Times Square
Συγκεκριμένα, στην εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης «Times Square», όπου συγκεντρώνονται εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά, το Nasdaq billboard παίζει στις οθόνες του την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Με αυτό τον τρόπο το αμερικανικό χρηματιστήριο συγχαίρει τους ερυθρόλευκους για την μεγάλη επιτυχία τους, με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου κόντρα στη Φιορεντίνα πριν από περίπου ένα μήνα να κάνει τον γύρο του κόσμου.

«Ο Νasdaq συγχαίρει τον Ολυμπιακό της Ελλάδας για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League το 2024», γράφει το μήνυμα που παίζει στο billboard ενώ δείχνει την ομάδα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη την ώρα της απονομής, σκηνές από τον Πειραιά και στο τέλος πέφτει το σήμα του Ολυμπιακού με το νέο αστέρι που προστέθηκε σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα από τις 10:00 ώρα Νέας Υόρκης (17:00 ώρα Ελλάδας), παίζει στο billboard του Nasdaq το συγκεκριμένο βίντεο!

Τα σχόλια είναι κλειστά.