Ο ΠΑΟΚ άλλα λέει, άλλα κάνει και εκτίθεται – Το μόνο που θέλει είναι να «μπλοκάρει» την αθλητική δικαιοσύνη

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να εκτίθεται, σχετικά με την απόφαση της ΕΕΑ ότι υπάρχει πολυιδιοκτησία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Οι χειρισμοί του δείχνουν ότι φοβάται να επωμισθεί τις συνέπειες της αθλητικής δικαιοσύνης, αν και αρχικά προσπαθούσε να υποβαθμίσει την πολύ σοβαρή υπόθεση.

Τελικά, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι στερείται σοβαρότητας και υπευθυνότητας, παράλληλα ας το ψάξουν για να δουν, αν στερούνται και λογικής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επί 15 μέρες φώναζε ότι ήθελε το σκεπτικό της ΕΠΟ, όμως όταν το είδε, και μάλιστα να απαριθμεί 84 σελίδες, φαίνεται ότι τρόμαξε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ είναι έτοιμη να προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο, καταθέτοντας αίτημα αναστολής και αίτημα ακύρωσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού! Χώρια που από τότε που βγήκε το σκεπτικό, ο ΠΑΟΚ δεν έχει παρουσιάσει ένα σοβαρό στοιχείο, ώστε να το αντικρούσει, παρά βασίζεται σε αερολογίες και σε εκπομπές προπαγάνδας, όπως και σε διαδικτυακά δημοσιεύματα από ομόσταυλο σάιτ.

Η πλειοψηφία των φιλάθλων θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ φοβάται να αντικρύσει την αθλητική δικαιοσύνη, πετώντας, συνεχώς, τη μπάλα στην κερκίδα. Το θέμα είναι αν ο αθλητικός δικαστής της Superleague θα του επιτρέψει τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα. Η υπόθεση είναι σοβαρή, είναι πολυιδιοκτησία και πρέπει η αθλητική δικαιοσύνη να επικυρώσει απλά την απόφαση της ΕΕΑ, αφού δεν έχει τα μέσα και την αρμοδιότητα να κάνει έλεγχο, όπως η ΕΕΑ.

Η πολυιδιοκτησία, πάντα με βάση την απόφαση της ΕΕΑ, έχει κριθεί και τα στοιχεία είναι πολλά ενώ ο ΠΑΟΚ δεν απαντά. Το πρωτάθλημα τελειώνει σε δυο εβδομάδες και πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία ενόψει των πλέι οφ….

Δεν φταίει το ελληνικό ποδόσφαιρο, να πληρώσει αυτά που κάνει ο ΠΑΟΚ….

Τα σχόλια είναι κλειστά.