Όσκαρ 2019 : Όταν ο Γιώργος Λάνθιμος δάκρυσε για την πρωταγωνίστριά του

Ημερομηνία:

Η πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου, Ολίβια Κόλμαν, κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, για την ερμηνεία της ως Βασίλισσα Άννα στην ταινία The Favourite, με τον Ελληνα σκηνοθέτη να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση του.

Όταν ανακοινώθηκε ότι η Ο. Κόλμαν ήταν η νικήτρια, ο Γιώργος Λάνθιμος σηκώθηκε από την θέση του και πολύ χαρούμενος, την αγκάλιασε και την φίλησε.

Η ίδια η Κόλμαν, στον ευχαριστήριο λόγο της, αφού παρέλαβε το χρυσό αγαλματίδιο, είπε: «Γιώργο, καλύτερέ μου σκηνοθέτη, στην καλύτερη ταινία», ευχαριστώντας τον πρώτο για το βραβείο της. Εκείνη ήταν και η στιγμή που ο Γ. Λάνθιμος δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνηση του με ένα δάκρυ να κυλά στο πρόσωπο του δείχνοντας τη σημασία του βραβείου όχι μόνο για την ηθοποιό που το κέρδισε, αλλά και για τον σκηνοθέτη της.

Υπενθυμίζεται ότι το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου ήταν το μοναδικό Όσκαρ που κέρδισε η ταινία The Favourite, από τα δέκα για τα οποία ήταν υποψήφια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αλτσχάιμερ χωρίς συμπτώματα – Η νέα έρευνα...

Μια νέα έρευνα διχάζει τους επιστήμονες - Οι επαναστατικές...

Βρετανικό “όχι” στην επανένωση των Γλυπτών του...

Η βρετανική κυβέρνηση δεν προτίθεται να τροποποιήσει τη νομοθεσία...

Αλτσχάιμερ χωρίς συμπτώματα – Η νέα έρευνα...

Μια νέα έρευνα διχάζει τους επιστήμονες - Οι επαναστατικές...

Βρετανικό “όχι” στην επανένωση των Γλυπτών του...

Η βρετανική κυβέρνηση δεν προτίθεται να τροποποιήσει τη νομοθεσία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οκτώ διακρίσεις για τη Mayor στα Greek Hospitality Awards 2026

● Δύο χρυσά βραβεία για τη Mayor Hospitality Management, στις...

Ισχυρά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό το 2027 από τους μεγάλους διεθνείς tour operators

Δυναμικές προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό το 2027 με...