Όσκαρ 2019 : Όταν ο Γιώργος Λάνθιμος δάκρυσε για την πρωταγωνίστριά του

Ημερομηνία:

Η πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου, Ολίβια Κόλμαν, κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, για την ερμηνεία της ως Βασίλισσα Άννα στην ταινία The Favourite, με τον Ελληνα σκηνοθέτη να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση του.

Όταν ανακοινώθηκε ότι η Ο. Κόλμαν ήταν η νικήτρια, ο Γιώργος Λάνθιμος σηκώθηκε από την θέση του και πολύ χαρούμενος, την αγκάλιασε και την φίλησε.

Η ίδια η Κόλμαν, στον ευχαριστήριο λόγο της, αφού παρέλαβε το χρυσό αγαλματίδιο, είπε: «Γιώργο, καλύτερέ μου σκηνοθέτη, στην καλύτερη ταινία», ευχαριστώντας τον πρώτο για το βραβείο της. Εκείνη ήταν και η στιγμή που ο Γ. Λάνθιμος δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνηση του με ένα δάκρυ να κυλά στο πρόσωπο του δείχνοντας τη σημασία του βραβείου όχι μόνο για την ηθοποιό που το κέρδισε, αλλά και για τον σκηνοθέτη της.

Υπενθυμίζεται ότι το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου ήταν το μοναδικό Όσκαρ που κέρδισε η ταινία The Favourite, από τα δέκα για τα οποία ήταν υποψήφια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μπλόκο» φον ντερ Λάιεν στα social media:...

Τι είπε η πρόεδρος της ΕΕ σε συνέντευξη Τύπου...

Νεάντερταλ και Homo Sapiens είχαν σεξουαλικές επαφές...

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ζουν σήμερα φέρουν...

«Μπλόκο» φον ντερ Λάιεν στα social media:...

Τι είπε η πρόεδρος της ΕΕ σε συνέντευξη Τύπου...

Νεάντερταλ και Homo Sapiens είχαν σεξουαλικές επαφές...

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ζουν σήμερα φέρουν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ρεθύμνου

Τη νέα σύνθεση της δημοτικής αρχής και τις αρμοδιότητες...

Νίκος Αντωνακάκης : Δικαίωμα στην ανάπτυξη, που φέρνουν τα μεγάλα έργα υποδομής, έχουν όλοι οι πολίτες.

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τη δημιουργία λειτουργικού κόμβου...

Ρέθυμνο:Δύο μήνες λειτουργίας για το Κέντρο Υφαντικής στα Ανώγεια

Ένας νέος πυρήνας πολιτισμού, γνώσης και δημιουργίας στα Ανώγεια Δύο...