Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Η επερχόμενη πανσέληνος είναι η κατάλληλη στιγμή για να εγκαταλείψετε τον έλεγχο και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι θεραπείας και αυτοανάπτυξης

H πανσέληνος που ανατέλλει στο ζώδιο της Παρθένου στις 24 Φεβρουαρίου, θα επηρεάζει τη ζωή ορισμένων ζωδίων.

H πανσέληνος που ανατέλλει στο ζώδιο της Παρθένου στις 24 Φεβρουαρίου, θα επηρεάζει τη ζωή ορισμένων ζωδίων.

Γνωστή και ως «Σελήνη του Χιονιού», η πανσέληνος του Φεβρουαρίου προσφέρει μια εποχή για δράση.

Η Πανσέληνος του Χιονιού είναι ένα από τα πολλά προσωνύμια που έχει η πανσέληνος του Φεβρουαρίου. Η πανσέληνος ονομάστηκε έτσι από την φυλή Algonquin «εξαιτίας των βαριών χιονοπτώσεων που πέφτουν αυτή την εποχή», σύμφωνα με τη NASA.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο;

Κριός

Μια περίοδος γεμάτη υποχρεώσεις είναι αυτή που ξεκινά με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24 Φεβρουαρίου. Η επιρροή της κάθε Πανσελήνου ξεκινά λίγες ημέρες πριν και διαρκεί και λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωσή της, οπότε μάλλον έχετε ήδη νιώσει κάποιες δονήσεις της. Αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες και εύκολα θα χάνετε την υπομονή σας, εξαιτίας τους. Προσπαθήστε να επικεντρώνεστε σε ένα πράγμα τη φορά και όχι απαραίτητα στο αποτέλεσμα όλων όσων πρέπει να φέρετε σε πέρας. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής για τη ζωή σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά, αλλά χωρίς να παραμελείτε την υγεία σας.

Ζυγός

Η επερχόμενη πανσέληνος θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επικεντρωθείτε στη γενικότερη εικόνα. Πρέπει να αρχίσετε να δίνετε προσοχή στις διαίσθησή σας. Ακούστε τι σας λέει το μυαλό και το σώμα σας και αξιολογήστε την προσέγγισή σας προς το μέλλον. Το θέμα είναι να ξέρετε πότε να δράσετε και πότε να κάνετε ένα βήμα πίσω. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να αναζητήσετε εσωτερική διαύγεια και ψυχική γαλήνη.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να γίνετε πιο ευάλωτες και να αγκαλιάσετε τη συναισθηματική σας πλευρά. Η πανσέληνος στην Παρθένο σάς δίνει την ευκαιρία να είστε αυθεντικές με τον εαυτό σας και να αφήσετε τους άλλους να γνωρίσουν ποιες πραγματικά είστε. Μη διστάσετε να μπείτε σε διαφωνίες ή συγκρούσεις, καθώς αυτές θα μπορούσαν να επιτρέψουν την επούλωση πληγών και να σας δώσουν μια αλλαγή προοπτικής που χρειάζεστε για το μέλλον.

Τα σχόλια είναι κλειστά.