Τα 3 ζώδια που έχουν κακή φήμη και η συμπεριφορά τους προκαλεί σχεδόν πάντα αντιδράσεις

Μπορεί τα ζώδια να μην ορίζουν το ποιοι πραγματικά είμαστε σίγουρα, όμως, συνθέτουν ένα κολάζ χαρακτηριστικών.

Τα 3 που έχουν κακή φήμη και η συμπεριφορά τους προκαλεί σχεδόν πάντα αντιδράσεις

Το ζώδιό μας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς κινούμαστε, πώς διαχειριζόμαστε καταστάσεις αλλά και πώς μας βλέπουν οι άλλοι, επομένως, δεν έχουμε παρά να ρίξουμε μια ματιά στον αστρολογικό μας χάρτη.

Σύμφωνα με PureWow, υπάρχουν 3 ζώδια που θεωρούνται τα πιο μισητά του ζωδιακού κύκλου. Ίσως και κάπως παρεξηγημένα, αυτά τα 3 ζώδια από τη μία έχουν κακή φήμη και από την άλλη όμως προκαλούν τις αντιδράσεις με τις συμπεριφορές τους.

Ο λόγος για τους Λέοντες, τους Διδύμους και τους Σκορπιούς, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα με τα πιο μισητά ζώδια.

Αυτά είναι τα 3 πιο κακόφημα ζώδια για την συμπεριφορά τους:

Λέων

Τα Λιοντάρια είναι εγωμανείς, όλοι το ξέρουν αυτό. Τους ενδιαφέρει η εικόνα τους και πάντα θέλουν να ξεχωρίζουν στα πλήθη. Ένας Λέων αποζητά τις κολακείες από φίλους και γνωστούς ενώ στην παρέα επιθυμεί πάντα να είναι το επίκεντρο. Πολλές φορές θα γυρίσει τη συζήτηση πάνω του ενώ, ακόμη περισσότερες, θα διακόψει κάποιον ή θα μιλήσει πάνω στη φωνή του για να πει το δικό του.

Αυτά τα δύο στοιχεία από μόνα τους κάνουν τον Λέοντα μισητό, αν όμως τον γνωρίσεις καλύτερα θα καταλάβεις πως κατά βάθος είναι απλώς ιδιαίτερα ανασφαλής και καμουφλάρει αυτό του το συναίσθημα με τη συμπεριφορά του. Θέλει αγάπη και ψάχνει μονίμως την αποδοχή.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει το όνομα, έχει και τη χάρη, άλλωστε, δεν είναι τυχαία η κακή φήμη που έχει. Ενώ οι Δίδυμοι είναι καλοί ακροατές και έχουν άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, η διπλωματική τους συμπεριφορά πολλές φορές τους κάνει ιδιαίτερα μισητούς. Είναι ζώδια που κινούνται συχνά ανάλογα με το συμφέρον και θα μεταφέρουν μια ιστορία όπως τους βολεύει. Είναι αυθόρμητοι, δρουν με το συναίσθημα και είναι παρορμητικοί ενώ συχνά θα τους «πιάσεις» να λένε είτε ψέματα, είτε να είναι υπερβολικοί.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί συχνά χαρακτηρίζονται ως μυστικοπαθείς και εκδικητικοί. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού δύσκολα θα ανοιχτούν σε κάποιον, για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να τον εμπιστευτούν και να έχουν ήδη τσεκάρει την αξιοπιστία του. Δύσκολα θα τον δείτε σε παρέες να κάνει ρηχά αστεία και να κουτσομπολεύει, ενώ αν πέσει στην αντίληψή του πως μπορεί να πληγώσεις κάποιον αδύναμο ή και κάποιον αγαπημένο του, θα δεις το σκληρό του πρόσωπο. Ο Σκορπιός δεν «παίζει» και αν ξεπεράσεις τα ηθικά του όρια μπορεί να γίνει ιδιαίτερα μισητός.

Τα σχόλια είναι κλειστά.