Παραιτήθηκε ο Μπαταγιάννης από τη Super League

Ημερομηνία:

Δεν μπορούσε να μείνει ούτε μια ημέρα παραπάνω και φυσιολογικά παραιτήθηκε

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας από το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4).

Ο εκλεγμένος χάρη στην υποστήριξη του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη προσωπικά είχε εκτεθεί ανεπανόρθωτα και δημόσια κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τη Τρίτη (9/4) επιχειρώντας να καλύψει – δικαιολογήσει την παραμονή του Βασίλη Γκαγκάτση στη θέση του γενικού διευθυντή της διοργανώτριας της κορυφαίας κατηγορίας, αλλά έτσι έβαζε ταφόπλακα στην παρουσία του στην ηγεσία του συνεταιρισμού. Και είναι προφανέστατο το γιατί.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Μπαταγιάννης (μαζί με τον Γκαγκάτση) είχαν προηγουμένως φέρει προς τετελεσμένων και τους «μελλοθάνατους» της Σούπερ Λίγκας με το τρικ της παρουσίας του Χρήστου Δάρα στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού τη Δευτέρα (8/4)

Ήταν πολλά λοιπόν και ασήκωτα και μοιραία ο Μπαταγιάννης τελείωσε από τη Σούπερ Λίγκα, ενώ το ίδιο ζητά με τον πλέον επίσημο τρόπο ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ και για τον Β. Γκαγκάτση.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας ανέφερε τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι ο κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για προσωπικούς λόγους». 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άνετα το «2 στα 2» η Εθνική...

Όλα κύλησαν ήρεμα και… ιδανικά για την Εθνική Ομάδα...

Δεύτερος στη Ζυρίχη ο Καραλής με άλμα...

Ο Ελληνας αθλητής κατέλαβε τη 2η θέση στον τελικό...

Άνετα το «2 στα 2» η Εθνική...

Όλα κύλησαν ήρεμα και… ιδανικά για την Εθνική Ομάδα...

Δεύτερος στη Ζυρίχη ο Καραλής με άλμα...

Ο Ελληνας αθλητής κατέλαβε τη 2η θέση στον τελικό...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Ο «Πατομπούκαλος», η βόμβα, τα κλειδιά και τα… βαράκια

Εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής και δικαστικών στην υπόθεση της...

Μήνυμα Λευτέρη Αυγενάκη για την εκδήλωση μνήμης στο χωρίο Αβδελλά

Χθες, στον Αβδελλά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης για τα τραγικά...

Δήλωση Ν. Παπανδρέου για τα 51 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

“Η 3η του Σεπτέμβρη δεν είναι απλώς μια ημερομηνία·...