Πατάτες φούρνου με παρμεζάνα και μπέικον

Ημερομηνία:

Ένα εύκολο και λαχταριστό φαγητό που θα λατρέψετε

Υλικά

1,5 κιλό πατάτες

250 γρ. μπέικον

200 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

1 γιαούρτι στραγγιστό

½ κ.γ. κόλιαντρος τριμμένοςΕλαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίστε τις πατάτες, κόψτε τις σε χοντρές ροδέλες και βράστε τις για λίγο, φροντίζοντας να μην λιώσουν. Στη συνέχεια σοτάρετε σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα και λίγο πριν τις απομακρύνετε από τη φωτιά προσθέστε το μπέικον. Έπειτα, μεταφέρετε τα υλικά σε ένα μικρό ταψί. Ανακατέψτε το γιαούρτι, το τυρί και τον κόλλιαντρο και περιχύστε τις πατάτες ώστε να απλωθεί παντού. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήστε το φαγητό για περίπου 20 λεπτά, ή μέχρι να δημιουργηθεί μία λαχταριστή κρούστα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιατί ο ελληνικός είναι ο καλύτερος καφές...

Η συμβολή του στη μακροζωία είναι εντυπωσιακή. Όταν το πρωινό...

Aμύγδαλα: Το σνακ που που έχει πολλά...

Μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι τα αμύγδαλα είναι το...

Γιατί ο ελληνικός είναι ο καλύτερος καφές...

Η συμβολή του στη μακροζωία είναι εντυπωσιακή. Όταν το πρωινό...

Aμύγδαλα: Το σνακ που που έχει πολλά...

Μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι τα αμύγδαλα είναι το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καταγγελία για Φαλάσαρνα: Μουσική στη διαπασών, ξαπλώστρες στο νερό και νεκρά χελωνάκια στην παραλία

Τι αναφέρεται στην καταγγελία. Σε μια σοβαρή δημόσια καταγγελία προχώρησε...

H καρδιά του πολιτισμού “χτυπά” στο Αμάρι – Ξεκινά το 10ο φεστιβάλ

Το 10ο Amari Green Festival ξεκινά στο Αμάρι Ρεθύμνου,...

Σημαντική ανακάλυψη: Συστατικό του ελαιολάδου ανοίγει το δρόμο για θεραπεία σοβαρών ασθενειών

Εξαιρετικά σοβαρά τα ευρήματα έρευνας Ελλήνων και Τούρκων επιστημόνων. Μια...

Γιατί είναι περισσότερα τα διαζύγια το καλοκαίρι;

Πώς θα προστατεύσετε τη σχέση σας. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει,...