Πάτρα: «Έσπασε» στην απολογία της η Πισπιρίγκου – «Είμαι μάνα που έχω χάσει τρία παιδιά και βρίσκομαι πριν τη φυλακή»

Τι απάντησε για το μονόκλινο, τις προφητείες και τις κάμερες
Ολοκληρώθηκε, μετά από σχεδόν πέντε ώρες, η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον της 18ης ανακρίτριας για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας

Η 33χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της, ενώ στη διάρκεια της πολύωρης απολογίας της στην ανακρίτρια η κατηγορούμενη επιχείρησε να μεταθέσει το βάρος των ποινικών ευθυνών στους γιατρούς του νοσοκομείου.

Τι απάντησε για το μονόκλινο, τις προφητείες και τις κάμερες
Ισχυρίστηκε, δε, πως η ίδια όταν… προφήτεψε ,σύμφωνα με τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας, το μεγάλο επεισόδιο ήθελε να χτυπήσει καμπανάκι στους γιατρούς για να δώσουν σημασία στο παιδί της και και στο παρελθόν μετά από κάποια επεισόδια είχε εκδηλώσει ένα μεγαλύτερο.

Για το μονόκλινο δωμάτιο η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως δεν απόρησε εκείνη κάτι τέτοιο καθώς ούτως η άλλως η μικρή Τζωρτζίνα θα νοσηλευόταν σε μονόκλινο δωμάτιο λόγω της βαρύτητας της κατάστασης της .

Για τις κάμερες αντέτεινε ότι ρώτησε μόνο και μόνο γιατί είχε μάθει για περιστατικό κλοπής κατά την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο.

«Είμαι μάνα που έχω χάσει τρία παιδιά και βρίσκομαι πριν τη φυλακή» φέρεται να υποστήριξε η κατηγορούμενη.

Τέλος προέβαλε ως υπερασπιστικό ισχυρισμό το γεγονός ότι μετά το θάνατο της κόρης της Μαλένας η οικογένεια της προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου θέλοντας να δείξει πως αν η ίδια είχε την παραμικρή εμπλοκή δεν θα ζητούσε τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου.

Ακόμα, οι πληροφορίες θέλουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να ρωτήθηκε και να απάντησε για όλη τη διαδρομή της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη, χωρίς ωστόσο να αφήσει αιχμές σε βάρος του, αναφορικά με τους θανάτους των τριών παιδιών τους.

«Βομβαρδισμός» ερωτήσεων από την ανακρίτρια
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας, η Ρούλα Πισπιρίγκου βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Αφότου ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφανθούν για το αν θα προφυλακιστεί η κατηγορούμενη, κάτι που αναμένεται να συμβεί απόψε το βράδυ.

Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως η 33χρονη κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα, που σημαίνει πως για περίπου τέσσερις ώρες η ανακρίτρια την «βομβάρδιζε» με ερωτήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.