Πετάμε τις μάσκες από την 1η Ιουνίου – Πού θα παραμείνουν υποχρεωτικές – Η αντίφαση που προβληματίζει

Ημερομηνία:

Ολοταχώς για τέλος στη χρήση της προστατευτικής μάσκας φαίνεται πως βαδίζει η χώρα μας. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η πρόθεση της κυβέρνησης είναι από την 1η Ιουνίου αποτελεί να αρθεί το μέτρο της μάσκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΙ, στόχος είναι η υποχρεωτικότητα της μάσκας να αρθεί και από τους εσωτερικούς χώρους.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι χώροι που θα παραμείνει υποχρεωτική, όπως στα νοσοκομεία, στα γηροκομεία και στα σχολεία, μέχρι το κλείσιμο τους μετά τις θερινές εξετάσεις.

Τι θα γίνει με τα ΜΜΕ

Προβληματισμός πάντως επικρατεί αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την χρήση της στα ΜΜΜ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μάσκες για τα αεροπορικά ταξίδια προς και εντός της Ελλάδας θα παραμείνουν υποχρεωτικές μέχρι τις 31 Μαΐου και από εκεί και πέρα αναμένεται να δούμε προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η χώρα.

Εδώ υπάρχει μια αντίφαση, καθώς θα είναι περίεργο να βγάλουμε τις μάσκες στα αεροπλάνα, αλλά να τις κρατήσουμε στα πλοία.

Αυτό ακριβώς το στοιχείο φαίνεται να προβληματίζει κυβέρνηση και ειδικούς και δεν αποκλείεται να δούμε κατάργηση της υποχρεωτικής μάσκας σε αεροπλάνα και πλοία, αλλά διατήρησή της στα αστικά μέσα μεταφοράς.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο που...

Θλίψη στα Μακρίσια Ηλείας για τον θάνατο 13χρονου μετά...

Μαΐος 2026: Το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» και...

Ένα σπάνιο και συγχρόνως εντυπωσιακό φαινόμενο αναμένεται να φωτίσει...

Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο που...

Θλίψη στα Μακρίσια Ηλείας για τον θάνατο 13χρονου μετά...

Μαΐος 2026: Το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» και...

Ένα σπάνιο και συγχρόνως εντυπωσιακό φαινόμενο αναμένεται να φωτίσει...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεσαρά: Ανείπωτος πόνος για την 12χρονη Αγλαΐα

Το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά...

Ηράκλειο:Το Γυμνάσιο Μοιρών πενθεί για τη μαθήτρια του

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς του Γυμνασίου Μοιρών Ηρακλείου, συγκλονίστηκαν...

Δημόσιος Διάλογος και Διεκδίκηση για τη Νέα ΚΑΠ 2028–2034 από την Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: «Η Κοινή...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για την Παρασκευή 1 Μαΐου

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσαπάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...