Πέτρος Στεφανάκης: Προγραμματισμός και στοχεύσεις για την επόμενη μέρα – οι ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

ο Πέτρος Σταφανάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου

Στο μικρόφωνο του Ραδιόφωνου των Παραπολιτικών 102, 4 ο Petros E. Stefanakis, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Θοδωρή Νίνου για τον μητροπολιτικό δήμο του Ρεθύμνου.

 Όσο λιγοστεύει ο χρόνος, λιγοστεύουν και τα πολλά λόγια, όχι όμως τα αληθινά, τα αποφασιστικά. Κι ο Πέτρος Στεφανάκης αποφασιστικά παραδέχεται τι τον πείσμωσε για να είναι ΠΑΡΩΝ.

➡️ Η νομική ακροβασία και η περιπετειώδης εικόνα προς τα έξω του Δήμου Ρεθύμνου αποτέλεσε μεγάλη δοκιμασία

 Η πολιτική αδιαφορία στα χωριά μας, οι ασυντήρητοι δρόμοι, ο ανεπαρκής φωτισμός και οι αποτυχημένες προσπάθειες για ακτοπλοϊκή σύνδεση της πόλης με την Αθήνα είναι σοβαρή οπισθοδρόμηση.

➡️ Με λεπτομέρεια επισημαίνει: “Μέσα και έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου αποδείξαμε 5 χρόνια στην αντιπολίτευση του δήμου μας ότι το αποτέλεσμα της ήταν προϊόν μελέτης, γνώσης, συζήτησης με τους συνδημότες μας, τους οποίους ακούμε προσεκτικά”.

 Υπάρχει κλίμα , η συναναστροφή με τους επαγγελματίες, τους συναινετικούς συμπολίτες αλλά και τους καθημερινούς δημότες…ποιο κλίμα καταγράφει;

➡️ Όλοι οι δήμοι, οι συνδυασμοί και οι συμπολίτες που κατεβαίνουν στις εκλογές με αναχρονιστικό Καποδιστριακό σκεπτικό (κι όχι με επικαιροποιημένο Κλεισθενικό) θα βρεθούν προ εκπλήξεων;

 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.