Μποτόνης Μποτονάκης: «Η πόλη δεν είναι μόνο το κέντρο, είναι και οι ξεχασμένες γειτονιές»

συναντήσαμε τον Μποτόνη Μποτονάκη υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου

Κάθε πρόσωπο είναι σημαντικό, κάθε πληροφορία και κάθε άποψη είναι σημαντική στη τελική ευθεία από τη μεγάλη εκλογική μάχη της αυτοδιοίκησης στις 26 Μαΐου. Πριν ανοίξουμε το παραβάν για να μπούμε μέσα για να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα γνωρίζομε όλα τα πρόσωπα. Γνωρίζουμε για να ενημερωνόμαστε και εμείς και οι ακροατές μας για τις ιδέες, τις προτάσεις και το σχεδιασμό που έχουν για τη πόλη στην οποία όλοι μαζί ζούμε.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Σήμερα, τα προβλήματα είναι υπαρκτά και διαρκώς διογκούμενα. Τίποτα δεν μπορεί να επιλυθεί μαγικά και με πολιτική απραξία. Χρειάζεται όρεξη, όραμα και θέληση. Τα πάντα στην ζωή μας είναι πολιτική απόφαση. Στις 26 Μαΐου θα κλιθούμε να λάβουμε την δική μας πολιτική απόφαση για τους ανθρώπους που θα εμπιστευτούμε το τιμόνι του Δήμου Ρεθύμνης.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον Μποτόνη Μποτονάκη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην εκλογική περιφέρεια Αρκαδίου με το ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου.

Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102, 4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την επικείμενη εκλογική μάχη στο Μητροπολιτικό Δήμο.

  • Γιατί στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου; Ποιοι οι λόγοι που τον ώθησαν να συστρατευτεί στην προσπάθεια για πολιτική αλλαγή στο Μητροπολιτικό Δήμο;
  • Δημότες Ρεθύμνου αποτελούν και οι κάτοικοι στο Ανατολικό Ρέθυμνο – το μεγάλο στοίχημα για ισομερή & ισόρροπη ανάπτυξη στην πόλη και τους οικισμούς.
  • Προγραμματισμός και στοχεύσεις για την επόμενη μέρα στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους – Ύδρευση – άρδευση – οδοποιία –  αισθητικές παρεμβάσεις – ενίσχυση τουριστικής ανάπτυξης και αναπλάσεις. Οι ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.
  • Λίγο πριν τις κάλπες η καθημερινή επικοινωνία με τον κόσμο εντείνεται όπως και οι κουβέντες, τα σχόλια, τα προμηνύματα. Ποιο είναι το συμπέρασμα που βγάζει;

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.