Πώς θα εκπαιδεύσετε έναν άντρα να γίνει καλός εραστής

Χωρίς να κρατάει σημειώσεις και χωρίς αυστηρή τιμωρία

Πώς θα εκπαιδεύσετε έναν άντρα να γίνει καλός εραστής

Αν και είναι κλισέ να πιστεύουμε ότι όλοι οι άντρες είναι εγωιστές που δεν ξέρουν πώς να φερθούν στο κρεβάτι με μία γυναίκα και σκέφτονται μόνο τη δική τους ικανοποίηση, εντούτοις, υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας και αφορά ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών.

Δεν είναι απαραίτητα δικό τους το φταίξιμο. Αλλά ούτε και δικό μας.

Μάλλον είναι μία γενικότερη ντροπή και φόβος απέναντι σε κάτι που έχουμε δαιμονοποιήσει ή γενικά είναι ένας φόβος στο να επικοινωνήσουμε και να ζητήσουμε αυτό που θέλουμε.

Αν το δούμε δηλαδή βαθύτερα, υπάρχει ένας ‘υπόγειος’ λόγος που δεν μιλάμε για όσα μας ενοχλούν και δεν εκδηλώνουμε συναισθήματα, όπως η θλίψη και ο θυμός.

Και δυστυχώς, το σεξ παραμένει ακόμα ένα ταμπού και οι γυναίκες περιμένουν από τον ‘άντρα κυνηγό’ να τους προσφέρει απόλαυση, εννοείται μουγκά και χωρίς να δείξουν τι είναι αυτό που τους αρέσει.

Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας τα ταμπού και να φτάσουμε στην ισοτιμία με τους άντρες, ξεκινώντας από τον οργασμό;

Ξεκινήστε από την εκπαίδευση του εαυτού σας.

Μας είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε έναν άντρα για την έλλειψη του οργασμού μας, αλλά είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τι είναι αυτό που σε ερεθίζει; Μήπως ο αυνανισμός ήταν ταμπού στη δική σου οικογένεια και η γυναικεία απόλαυση ένας μύθος; Αν δεν γνωρίζεις το σώμα σου, τις ανάγκες του και δεν το εξερευνήσεις με όλες σου τις αισθήσεις, δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εσένα.

Μην φοβάσαι.

Προφανώς και δεν είναι εύκολο να αφήσεις πίσω τις φοβίες και τα συντηρητικά πιστεύω που έχεις από μικρή ηλικία, αλλά ο δρόμος προς την αλλαγή πρέπει να έχει ρίσκο και νέα μονοπάτια. Αντιμετώπισε το σεξ σαν την πιο φυσιολογική λειτουργία του κόσμου και ξεκίνησε να απολαμβάνεις.

Πες τι θες.

Όχι θυμωμένα και όχι διδακτικά. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν άνθρωπο που νομίζει ότι ξέρει τα πάντα και ‘κουνάει το δάχτυλο’ την πιο ακατάλληλη στιγμή. Καθοδήγησε το σύντροφό σου απαλά και χωρίς να χαλάσεις την ατμόσφαιρα. Ψιθύρισε στο αυτί οδηγίες αλλά όχι σαν να του λες πώς να παρκάρει.

Ανάλαβε δράση.

Αν δεν καταλάβει με τη μία και δεν παίρνει από λόγια, δείξε εσύ σε αυτόν τι θα ήθελες να σου κάνει. Είναι άκρως ερεθιστικό και για τον ίδιο και αρχίζει να αντιλαμβάνεται τι θες χωρίς όμως να νιώθει ανεπαρκής (ακόμα κι αν είναι).

Χαμήλωσε τις προσδοκίες σου.

Το τέλειο σεξ δεν είναι τέλειο από την αρχή και μαγικά. Γίνεται μέσα από την οικειότητα και την αμφίδρομη κατανόηση και προσπάθεια. Φυσικά και παίζει ρόλο η χημεία των παρτενέρ αλλά αν θέλεις να πετύχεις το απόλυτο, ξεκίνα από τα χαμηλά στρώματα και δούλεψε προς τα πάνω με υπομονή και επιμονή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.