Πως ξεχωρίζει μια γυναίκα ποιός άντρας κάνει περισσότερο σεξ;

Ίσως ακούγεται απίστευτο, αλλά οι επιστήμονες βρήκαν ποιο χαρακτηριστικό στον άντρα μαρτυρά τι σεξ κάνει…

Αν και οι περισσότεροι άνδρες έχουν την τάση να υπερηφανεύονται για τα προσόντα τους αλλά και τις επιδόσεις τους στο σεξ, εντούτοις οι γυναίκες μπορούν να διαπιστώσουν από μόνες τους αν είναι αλήθεια όσα ισχυρίζονται.

Αν και οι γυναίκες έριχναν μέχρι πρότινος κλεφτές ματιές στο μήκος των δακτύλων των ανδρών θεωρώντας ότι αποτελούν μια καλή ένδειξη για το μέγεθος τους πέους τους, νεότερες μελέτες καταρρίπτουν αυτό το δεδομένο και αποδεικνύουν πως η επιλογή των παπουτσιών ενός άνδρα αποκαλύπτει το προφίλ του στο σεξ.

Σύμφωνα με νοτιοκορεάτες επιστήμονες οι προτιμήσεις των ανδρών στα παπούτσια φανερώνουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις !!!

Εκκεντρικά

Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται τα croco, λευκά σκαρπίνια, μυτερά, λουστρίνι, μπότες καουμπόικες και άρβυλα

. Αδιαμφισβήτητα οι άνδρες που επιλέγουν τα παπούτσι αυτά έχουν μεγάλη φαντασία. Το σεξ μαζί τους θα είναι περιπετειώδης και εκκεντρικό. Εξάλλου μια δοκιμή θα πείσει και τις πιο άπιστες.

Casual

Όσοι διαλέγουν αυτού του είδους τα παπούτσια είναι πιο χαλαροί και επομένως στο σεξ είναι το ίδιο άνετοι και χαλαροί. Δεν βιάζονται ,θέλουν να είναι ήρεμοι και να απολαύσουν όσο το δυνατό περισσότερο τη κάθε στιγμή.

Αντίθετα οι άνδρες που προτιμούν τα αθλητικά αλλά που με έντονο το brand σημαίνει πως θέλει για κάποιο λόγο να τραβήξει τα βλέμματα. Δηλώνει ανασφάλεια και έντονη επιθυμία να γίνει αρεστός από την εξωτερική του εμφάνιση.

Επίσημα

Οι άντρες που φορούν επίσημα παπούτσια και μια πιο chic&classic εμφάνιση δείχνουν πρώτα απ΄ όλα αυτοπεποίθηση και εξουσία. Σαφώς, και στις ερωτικές τους συνευρέσεις θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και το πάνω χέρι.

Η γοητεία και η αυτοπεποίθησή τους μπορεί να χαρίσουν στις ερωτικές τους συντρόφους μια αξέχαστη εμπειρία αφού και στο τομέα αυτό θέλουν μόνο επιτυχίες.

Πηγή: vipnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.