Προσοχή! Κυκλοφορεί διαδικτυακή απάτη που με το όνομα του Κ. Μητσοτάκη

Παρουσιάζει μια υποτιθέμενη συνέντευξη του πρωθυπουργού που δήθεν αναφέρει για μια νέα πλατφόρμα επενδύσεων που βοηθά πολίτες να γίνουν πλούσιοι

Μια απάτη κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο ίντερνετ – από τις πολλές που υπάρχουν χρησιμοποιώντας ονόματα διασήμων εν αγνοία τους – με στόχο να εξαπατήσουν ευκολόπιστους πολίτες.

Αυτή τη φορά θύμα απάτης έπεσε ο πρωθυπουργός το όνομα του οποίου χρησιμοποιείται για να προτρέψει πολίτες να μπουν σε μια πλατφόρμα και να βγάλουν χρήματα.

Το link που κυκλοφορεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει πηχιαίο τίτλο και είναι εξόφθαλμο ότι πρόκειται για απάτη όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Πατώντας κάποιος το link ανοίγει ένα άρθρο που φαίνεται πάνω στην καρτέλα ότι δήθεν ανήκει σε γνωστό ειδησεογραφικό site (μπλε κύκλος) όπως στο url διαπιστώνει κάποιος ότι ουδεμία σχέση έχει με το site αυτό (κόκκινο πλαίσιο)

Μέσα υπάρχει ένα κείμενο που ψευδώς επικαλείται δήθεν συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλου και στη συνέχεια παρουσιάζει άλλη υποτιθέμενη αποκλειστική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρωθυπουργός αποκαλύπτει μια νέα πλατφόρμα επενδύσεων κρυπτονομισμάτων που βοηθά τους πολίτες να χτίσουν περιουσία σε μια νύχτα. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι τη δοκίμασε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός!!!

Όλο αυτό που παρουσιάζεται είναι εξόφθαλμα ψεύτικο και μάλιστα αστείο αν το σκεφτεί κανείς. Παρόλα αυτά έχει κοινοποιήσεις από πολίτες.

Οπότε προσοχή! Δεν υπήρξε ποτέ καμία συνέντευξη πρωθυπουργού που να υποστηρίζει οτι μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα από την αναγραφόμενη πλατφόρμα. Προσοχή είναι απάτη.https://flashnews.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.