Ψυχολογική υποστήριξη σε υποψήφιους των Πανελλαδικών από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Διαχρονικά, η περίοδος προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι συνυφασμένη με άγχος, αγωνία και ανασφάλεια. Συναισθήματα που μοιράζονται όλες/οι σχεδόν οι υποψήφιες/οι νέοι και τα οποία κλιμακώνονται μέχρι στην κορύφωσή τους που συνήθως συμπίπτει με τη συρρίκνωση του χρόνου που μεσολαβεί μέχρι τη συγκεκριμένη δοκιμασία.

Με πρόθεση να βοηθήσουν τις/τους υποψήφιες/ους των Πανελληνίων Εξετάσεων να διαχειριστούν την αγωνία τους και να αποφορτιστούν από το άγχος τους ώστε να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους με ψυχραιμία και πίστη στην προσπάθεια τους, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, το Κέντρο Κοινότητας και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα προσκαλούν τις /τους μαθήτριες / ές της Γ’ Λυκείου να συμμετάσχουν σε κλειστές ομάδες διαχείρισης άγχους των Πανελληνίων ή/και ατομικές συνεδρίες, οι οποίες θα συντονίζονται από Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας.

Οι ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες θα πραγματοποιούνται κατά τις απογευματινές ώρες ώστε να εξυπηρετούνται τα παιδιά. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας τους θα καθοριστούν σε συνεργασία με τις/τους συμμετέχουσες/- ντες .

Από πλευράς Κοινωνικής Υπηρεσίας και Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ρεθύμνης, πάντως, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε το όφελος που θα αποκομίσουν οι συμμετέχουσες/οντες μαθήτριες και μαθητές να είναι το μέγιστο δυνατό.

Για δηλώσεις συμμετοχή και για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες /οι να επικοινωνούν με τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας (οδός Γερακάρη 61-63) , από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 το πρωϊ έως τις 4 το απόγευμα, τηλεφωνικώς στο 28313 41250, -255, -256, -257 -250, – 260 και 28313 41207 ή μέσω email: ken.koinotitas.reth@gmail.com.

Λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων και προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία των Ομάδων, είναι χρήσιμο να κατατεθούν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κέντρο Κοινότητας όσο το δυνατόν συντομότερα.

Καλή επιτυχία με Υγεία, Έμπνευση και Αισιοδοξία!


ΠΗΓΗ: GOODNET.GR

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Ντύνονται» τουρίστες αλλά είναι… εφοριακοί – Σαρωτικοί...

Τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ οι έλεγχοι...

Γεωργία Ξυλούρη: Δράσεις στη μνήμη της δασολόγου...

Οι φιλοπεριβαλλοντικές εκδηλώσεις θα γίνουν αύριο στα Ανώγεια. Φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις...

«Ντύνονται» τουρίστες αλλά είναι… εφοριακοί – Σαρωτικοί...

Τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ οι έλεγχοι...

Γεωργία Ξυλούρη: Δράσεις στη μνήμη της δασολόγου...

Οι φιλοπεριβαλλοντικές εκδηλώσεις θα γίνουν αύριο στα Ανώγεια. Φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί- Επιστρατεύεται η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας...

Καιρός: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο – Πότε έρχονται τα 40άρια

Σε κλοιό καύσωνα τις επόμενες ημέρες η χώρα. Επικαιροποιήθηκε το...

Από τον Ιούνιο έχουν ξεσπάσει 1.050 πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα

Πάνω από χίλιες οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε...

«Ντύνονται» τουρίστες αλλά είναι… εφοριακοί – Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ στα Χανιά

Τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ οι έλεγχοι...