Ρέθυμνο:Δήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ομιλία της κ.Κουτσαλεδάκη

Ημερομηνία:

Σκηνοθετούν προεκλογικό δίπολο για να σερβίρουν μετεκλογικό δίδυμο.
Παρ’ όλη την προσπάθεια της κ Κουτσαλεδάκη να μιλήσει στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου αλλά τίποτα να μην πεί για πρόγραμμα, θέσεις κλπ, κάποια πράγματα ξέφυγαν. Δεν έκρυψε την απόλυτη συναίνεση στα δήθεν «μεγάλα έργα υποδομών» του κ Μαρινάκη πασπαλισμένη με μια άσφαιρη συνεσταλμένη κριτική για τους ρυθμούς ωρίμανσης κλπ. Την ηχηρή «ψήφο εμπιστοσύνης» στην οικονομική διαχείριση του κ Μαρινάκη αφού για την ίδια ο δήμος «πατάει σε στέρεες βάσεις». Δεν έχει ακούσει τίποτα από τις καταγγελίες μας για τα χιλιάρικα που σαν μαρουλόφυλλα μοιράζονται στους εργολάβους, Δεν είδε την αναμόρφωση του Π/Υ στις 31/8 που για να αντιμετωπιστούν κάποιες προγραμματισμένες δαπάνες μεταφέρθηκαν χρήματα από κωδικούς που προς ώρας είχαν επάρκεια και στο τέλος το αποθεματικό έμεινε με το ιστορικό χαμηλό των 12.000 ευρώ; Δεν έχουμε αμφιβολία ότι ο Π/Υ θα ισοσκελιστεί (σε βάρος πάντα των λαϊκών αναγκών) αλλά αυτά δεν τα λες «στέρεες βάσεις». Εκτός κι αν εννοείς τα υποζύγια. Ξέρει επίσης ότι με τις ληστρικές συμβάσεις που μαζί με τον κ Μαρινάκη ψήφισαν, μόνο στην καθαριότητα από 1/1/2014 προστίθενται περί τα 3 εκατ ευρώ. Που σημαίνει ότι αμέσως μετά τις εκλογές μαζί με τον κ Μαρινάκη θα φορτώσουν τον λαό με νέες αυξήσεις τελών, αποκλειστικά για χάρη μεγάλων ιδιωτικών κερδών. Από κοινού θα τις πασπαλίσουν με τις γνωστές φλυαρίες περί προστασίας του πλανήτη την ώρα που για χάρη αυτών των κερδών τον καταστρέφουν.
Τέλος η κ Κουτσαλεδάκη δεν ξέχασε να δηλώσει πως θέλει μια «νίκη της σύνθεσης και της συνεργασίας». Σαφή πρόταση επανένωσης στον κ Μαρινάκη απεύθυνε. Προεκλογικοί «αντίπαλοι» μετεκλογικοί συνεταίροι. Στο δρόμο που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι κ Βλαστός, Κρεβετζάκης, Σταράκης προσχωρεί και η κ Κουτσαλεδάκη.
Σκηνοθετούν προεκλογικό δίπολο για να σερβίρουν μετεκλογικό δίδυμο. Κοινό τους όραμα μια πόλη των κερδών που εξοστρακίζει τις ανάγκες των πολλών.
Λαϊκή Συσπείρωση η μόνη εναλλακτική. Για τις ανάγκες των πολλών όχι τα κέρδη των λίγων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διπλή χαρά για τις δίδυμες Δημοκρατία (Τίνα)...

Μαζί σε όλα, μαζί και στην δύσκολη περίοδο των...

Λαμπρή η Πανήγυρις της Ιεράς Μονής Τιμίου...

23 και 24 Ιουνίου 2026 Πανηγυρικά εορτάσθηκε η εορτή του...

Διπλή χαρά για τις δίδυμες Δημοκρατία (Τίνα)...

Μαζί σε όλα, μαζί και στην δύσκολη περίοδο των...

Λαμπρή η Πανήγυρις της Ιεράς Μονής Τιμίου...

23 και 24 Ιουνίου 2026 Πανηγυρικά εορτάσθηκε η εορτή του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Κρητική Εστία προσφέρει στέγη σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες

Σε ανακοίνωσή του, το Φιλανθρωπικό-Πνευματικό Ίδρυμα «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» για...

ΥΠΑΑΤ: Επιστρέφουν στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας – Υπεγράφη η νέα εγκύκλιος

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχωρά στην αποκατάσταση...

Έκτακτο επίδομα ενοικίου έως 1.600€ για 50.000 δημόσιους λειτουργούς – Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

Το ποσό είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο. Μια σημαντική οικονομική ελάφρυνση...