Ρέθυμνο:Δήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ομιλία της κ.Κουτσαλεδάκη

Σκηνοθετούν προεκλογικό δίπολο για να σερβίρουν μετεκλογικό δίδυμο.
Παρ’ όλη την προσπάθεια της κ Κουτσαλεδάκη να μιλήσει στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου αλλά τίποτα να μην πεί για πρόγραμμα, θέσεις κλπ, κάποια πράγματα ξέφυγαν. Δεν έκρυψε την απόλυτη συναίνεση στα δήθεν «μεγάλα έργα υποδομών» του κ Μαρινάκη πασπαλισμένη με μια άσφαιρη συνεσταλμένη κριτική για τους ρυθμούς ωρίμανσης κλπ. Την ηχηρή «ψήφο εμπιστοσύνης» στην οικονομική διαχείριση του κ Μαρινάκη αφού για την ίδια ο δήμος «πατάει σε στέρεες βάσεις». Δεν έχει ακούσει τίποτα από τις καταγγελίες μας για τα χιλιάρικα που σαν μαρουλόφυλλα μοιράζονται στους εργολάβους, Δεν είδε την αναμόρφωση του Π/Υ στις 31/8 που για να αντιμετωπιστούν κάποιες προγραμματισμένες δαπάνες μεταφέρθηκαν χρήματα από κωδικούς που προς ώρας είχαν επάρκεια και στο τέλος το αποθεματικό έμεινε με το ιστορικό χαμηλό των 12.000 ευρώ; Δεν έχουμε αμφιβολία ότι ο Π/Υ θα ισοσκελιστεί (σε βάρος πάντα των λαϊκών αναγκών) αλλά αυτά δεν τα λες «στέρεες βάσεις». Εκτός κι αν εννοείς τα υποζύγια. Ξέρει επίσης ότι με τις ληστρικές συμβάσεις που μαζί με τον κ Μαρινάκη ψήφισαν, μόνο στην καθαριότητα από 1/1/2014 προστίθενται περί τα 3 εκατ ευρώ. Που σημαίνει ότι αμέσως μετά τις εκλογές μαζί με τον κ Μαρινάκη θα φορτώσουν τον λαό με νέες αυξήσεις τελών, αποκλειστικά για χάρη μεγάλων ιδιωτικών κερδών. Από κοινού θα τις πασπαλίσουν με τις γνωστές φλυαρίες περί προστασίας του πλανήτη την ώρα που για χάρη αυτών των κερδών τον καταστρέφουν.
Τέλος η κ Κουτσαλεδάκη δεν ξέχασε να δηλώσει πως θέλει μια «νίκη της σύνθεσης και της συνεργασίας». Σαφή πρόταση επανένωσης στον κ Μαρινάκη απεύθυνε. Προεκλογικοί «αντίπαλοι» μετεκλογικοί συνεταίροι. Στο δρόμο που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι κ Βλαστός, Κρεβετζάκης, Σταράκης προσχωρεί και η κ Κουτσαλεδάκη.
Σκηνοθετούν προεκλογικό δίπολο για να σερβίρουν μετεκλογικό δίδυμο. Κοινό τους όραμα μια πόλη των κερδών που εξοστρακίζει τις ανάγκες των πολλών.
Λαϊκή Συσπείρωση η μόνη εναλλακτική. Για τις ανάγκες των πολλών όχι τα κέρδη των λίγων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.