Ρέθυμνο:Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες και πρόσφυγες

Ημερομηνία:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η αρμόδια Ατιδήμαρχος Δρ. Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα, η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, ενημερώνουν τους συμπολίτες ότι ξεκινούν μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες από το Διαπολιτισμικό Μεσολαβητή του Κέντρου Κοινότητας.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες και πρόσφυγες» θα εκπαιδεύσει ενήλικες μετανάστες/στριες και πρόσφυγες/ισσες στην ελληνική γλώσσα και θα τους εισάγει στον ελληνικό πολιτισμό. Θα λειτουργήσει τμήμα αρχαρίων, το οποίο θ’ απευθύνεται σε όσους έχουν μικρή ή και καμία επαφή με την ελληνική γλώσσα.
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας (Γερακάρη 24, πάροδος), στο τηλέφωνο 28310 51916 και στο e-mail: ken.koinotitas.reth@gmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΠΕΠ «Ανατολική Μακεδονία Θράκη», «Αττική», «Δυτική Ελλάδα», «Ήπειρος», «Θεσσαλία», «Κεντρική Μακεδονία», «Κρήτη» και «Στερεά Ελλάδα»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Άγιος Βασίλειος: 10 ημέρες μετά την καταστροφή...

«Δέκα ημέρες έχουν περάσει από τη μεγάλη πυρκαγιά που...

Τα Ανώγεια τίμησαν τα 82 χρόνια από...

Στ. Αρναουτάκης: «Βαριά η παρακαταθήκη των Ανωγείων, να μην...

«Άγιος Βασίλειος: 10 ημέρες μετά την καταστροφή...

«Δέκα ημέρες έχουν περάσει από τη μεγάλη πυρκαγιά που...

Τα Ανώγεια τίμησαν τα 82 χρόνια από...

Στ. Αρναουτάκης: «Βαριά η παρακαταθήκη των Ανωγείων, να μην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 14 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Δυνατό φθινόπωρο για τον τουρισμό της Κρήτης

Με αισιοδοξία βλέπουν οι επαγγελματίες του τουρισμού τη συνέχεια...

Μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει – Η Covid ενεργοποιεί κοιμισμένους ιούς στα κύτταρά μας

Ιοί που παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση βρέθηκαν να ενεργοποιούνται...