Ρέθυμνο:Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες και πρόσφυγες

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες και πρόσφυγες από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας Δ.Ρ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η αρμόδια Ατιδήμαρχος Δρ. Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα, η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, ενημερώνουν τους συμπολίτες ότι ξεκινούν μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες από το Διαπολιτισμικό Μεσολαβητή του Κέντρου Κοινότητας.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες και πρόσφυγες» θα εκπαιδεύσει ενήλικες μετανάστες/στριες και πρόσφυγες/ισσες στην ελληνική γλώσσα και θα τους εισάγει στον ελληνικό πολιτισμό. Θα λειτουργήσει τμήμα αρχαρίων, το οποίο θ’ απευθύνεται σε όσους έχουν μικρή ή και καμία επαφή με την ελληνική γλώσσα.
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας (Γερακάρη 24, πάροδος), στο τηλέφωνο 28310 51916 και στο e-mail: ken.koinotitas.reth@gmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΠΕΠ «Ανατολική Μακεδονία Θράκη», «Αττική», «Δυτική Ελλάδα», «Ήπειρος», «Θεσσαλία», «Κεντρική Μακεδονία», «Κρήτη» και «Στερεά Ελλάδα»

Τα σχόλια είναι κλειστά.