Ρέθυμνο:Ευχαριστήριο του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών στην Εταιρία Τσουρλάκης-Μπιρλιράκης

Ημερομηνία:

Η ανιδιοτελής προσφορά αποκτά ξεχωριστή αξία όταν εκδηλώνεται σε περιόδους κρίσης, οι οποίες , λόγω της κυρίαρχης ανασφάλειας, αποθαρρύνουν τη γενναιοδωρία και κάνουν τους ανθρώπους περισσότερο επιφυλακτικούς και λιγότερο δοτικούς.
Συνθήκη που κάθε άλλο παρά συμμερίζεται η τοπική εταιρία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ-ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣ ΑΕΞΤΕ, οι ιδιοκτήτες και η διοίκηση της οποίας προσέφερε σημαντικό ποσό, υπό τη μορφή δωροεπιταγών, στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Ρεθύμνης.
Οι δωροεπιταγές θα αξιοποιηθούν, σύμφωνα με την επιθυμία των δωρητών και τις ανάγκες της δομής, στην προμήθεια τροφίμων από τοπικό Σ/Μ και σχολικών ειδών από τοπικό βιβλιοπωλείο, τα οποία θα προσφερθούν στις γυναίκες – ωφελούμενες του Κέντρου και στα παιδιά τους.
Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα καταθέτουν τις θερμές ευχαριστίες τους, στους ιδιοκτήτες, τη Διοίκηση και τα στελέχη της Εταιρίας ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ-ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣ ΑΕΞΤΕ, για τη σημαντική υποστήριξη που προσέφεραν, αθόρυβα, διακριτικά αλλά ουσιαστικά, στο έργο που της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνης και ειδικότερα στις ωφελούμενες συμπολίτισσες του Κέντρου Συμβουλευτικής.
Η δωρεά τους είναι άξια μίμησης, ως παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης:Συνάντηση Δημάρχου και αντιδημάρχου...

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης και ο...

Ρέθυμνο:Είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κοκαΐνης ,...

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί...

Δήμος Ρεθύμνης:Συνάντηση Δημάρχου και αντιδημάρχου...

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης και ο...

Ρέθυμνο:Είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κοκαΐνης ,...

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΥΠΕΝ: Παράταση στο «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» έως 13 Φεβρουαρίου

Ποιος ο στόχος του προγράμματος. Παρατείνεται έως και την ερχόμενη...

Λίγο το λάδι, δεν πουλιέται κιόλας! – «Παγωμένη» η αγορά στην Κρήτη

Ασύμφοροι, άγονοι διαγωνισμοί και χαμηλές τιμές συνθέτουν το σκηνικό. Σε...

Καμίνια: Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο του φονικού – Τον άφησαν αβοήθητο να ψυχορραγεί

Τρεις συλλήψεις από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αν καλούσαν βοήθεια...

Επίδομα παιδιού 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, ποιοι πληρώνονται και τι να προσέξουν οι δικαιούχοι

Τι ισχύει για εξαρτώμενα τέκνα και φοιτητές. Οριστικοποιείται εντός των...