Ρέθυμνο:Γιώργος Μιχαηλίδης και Γιάννης Τσιλεδάκης υποψήφιοι με τους “Ενεργούς Πολίτες”

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό «Ρέθυμνο – Ενεργοί Πολίτες» του Σταύρου Βουρβαχάκη:

“Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ο λόγος για τον οποίο επέλεξα τον συνδυασμό με επικεφαλή τον Σταύρο Βουρβαχάκη είναι:
Α) Πρόκειται για συνδυασμό εντελώς ανεξάρτητο χωρίς κομματικές δεσμεύσεις που δεν υποστηρίζεται από καμία κομματική παράταξη. Ως πολίτες αυτής της χώρας όλοι λίγο ή πολύ συμφωνούμε με κάποια κομματική παράταξη.

Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι δεν πρέπει να συμμετέχουν ή να υποστηρίζουν οι κομματικές παρατάξεις συνδυασμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, με σκοπό να μετρούν τις δυνάμεις τους. Ας βρουν άλλους τρόπους να σφυγμομετρήσουν τα ποσοστά τους στην επικράτεια.

Μόνο όταν η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ανεξάρτητη, μόνο τότε θα μπορέσει να εργαστεί και να αποδώσει χωρίς να υπάρχουν δεσμεύσεις. Β) Πιστεύω ότι με την τεχνική μου κατάρτιση και εμπειρία 37 χρόνων στον Ναυπηγικό και Μηχανολογικό τομέα μου δίνουν την δυνατότητα να προσφέρω με πολλή όρεξη και σε συνδυασμό με τον απεριόριστο χρόνο που μπορώ να διαθέσω, να εργαστώ για το Δήμο μας”.

Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε και ο Γιάννης Τσιλεδάκης:

“Πέρασαν πέντε χρόνια από την εκλογή μου ως σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Ρεθύμνου. Παρακολουθώ από κοντά με συνεχείς παρουσίες μου, τα προβλήματα και τις καθημερινές ανάγκες που έχει ο δήμος μας. Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να μην εξαρτάται από πολιτικά κόμματα και να μην εξυπηρετεί κομματικά συμφέροντα. Η πραγματική αποστολή της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων του συνόλου των πολιτών και η ανάπτυξη και η ευημερία του δήμου.

Μόνο με πραγματικά ανεξάρτητες δημοτικές παρατάξεις μπορεί να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Έτσι λοιπόν δέχτηκα την πρόταση του επικεφαλής κ. Σταύρου Βουρβαχάκη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΡΕΘΥΜΝΟ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» και αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της κίνηση”.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.