Ρέθυμνο: Η απάντηση του Δήμου στο δημοσίευμα των ΄΄Παραπολιτικών Κρήτης΄΄ για το σύστημα Seatrac για ΑΜΕΑ

Ημερομηνία:

Με αφορμή το πρόσφατο σχόλιό σας για το σύστημα Seatrac, το οποίο, όπως γνωρίζετε μια και σας αποστείλαμε σχετικό Δελτίο Τύπου, επανεγκαταστάθηκε σε νέα, ασφαλέστερη από άποψη επιρροής του από έντονες καιρικές συνθήκες, θέση, λειτουργεί κι εξυπηρετεί με επάρκεια το σκοπό του: την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας με Αναπηρία και τη πρόσβασή τους στην παραλία και τη θάλασσα.

To σύστημα εμφάνισε μια σύντομη δυσλειτουργία, η οποία αποκαταστάθηκε άμεσα από τον ανάδοχο εργολάβο, χωρίς κόστος για το Δήμο Ρεθύμνης και τους δημότες του.

Κάθε βλάβη του συστήματος ή ζημιά από καιρικά φαινόμενα, διορθώνεται από τον εργολάβο αφού περιλαμβάνεται στις συμβατικές του υποχρεώσεις, ως εκ τούτου, ευχαριστούμε τον συντάκτη του άρθρου, αλλά δεν χρειαζόμαστε την προσφερόμενη βοήθειά του.

Εκτός αν διαθέτει τεχνικό υποστήριξης διαθέσιμο επί 24ώρου βάσεως για να επεμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που προκαλείται κάποια τεχνική βλάβη είτε λόγω καιρικών συνθηκών, είτε του ίδιου του συστήματος, είτε εξαιτίας ανθρώπινης παρέμβασης.

Από πλευράς Δήμου Ρεθύμνης πάντως υπάρχει πρόβλεψη συντήρησής του, σε συνεργασία με τον ανάδοχο εργολάβο ο οποίος παρεμβαίνει άμεσα.

Λυπόμαστε που ταλαιπωρήθηκε ο συμπαθέστατος συμπολίτης μας και κατανοούμε την απογοήτευσή του, που δεν κατάφερε να γευτεί τις υπηρεσίες που προσφέρει η σύγχρονη αυτή υποδομή, η οποία εξασφαλίστηκε από το Δήμο Ρεθύμνης ακριβώς για την εξυπηρέτηση συνανθρώπων μας με Αναπηρία.

Θα εντείνουμε ωστόσο την προσοχή μας ώστε να προλαμβάνουμε ει δυνατόν ανάλογα περιστατικά ή να αποκαθίστανται το ταχύτερο δυνατόν οι όποιες ζημιές, προκειμένου να συνεχίσει το Ρέθυμνο να πρωτοπορεί στην παροχή υψηλών υπηρεσιών και διευκολύνσεων στα ΑμεΑ, όπως εμπράκτως έχει αποδείξει ότι πράττει ως σήμερα.

Από το Δήμο Ρεθύμνου

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Γέλιο, σάτιρα και… ψάρια! Σήμερα η πρεμιέρα...

Σήμερα, Σάββατο 23 Μαΐου, ανοίγει η αυλαία για τη...

«Εγκλωβισμένος ο αγροτικός κόσμος της χώρας λόγω...

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τη μεγάλη γραφειοκρατία...

Ρέθυμνο:Γέλιο, σάτιρα και… ψάρια! Σήμερα η πρεμιέρα...

Σήμερα, Σάββατο 23 Μαΐου, ανοίγει η αυλαία για τη...

«Εγκλωβισμένος ο αγροτικός κόσμος της χώρας λόγω...

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τη μεγάλη γραφειοκρατία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Την απόφαση αποφυλάκισης Γιωτόπουλου μελετά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Τον τελικό λόγο θα έχει το Ποινικό Τμήμα του...

Ηλεκτρονική ψήφος σε δήμους και δημοψηφίσματα: Πώς θα γίνονται οι εκλογές από το 2028

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία εισάγεται τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο...

Βορίζια: Διαφωνία ανακρίτριας-εισαγγελέως για την ποινική τύχη του 43χρονου αγροτοκτηνοτρόφου

Θα αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου για την...