Ασέβεια προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες από το Δήμο Ρεθύμνου

Μια μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη μας περίμενε χθες το μεσημέρι στην παραλία Ρεθύμνου.

Το ειδικό μηχάνημα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί και δεν λειτουργεί πλέον. Όλοι θυμόμαστε τις τυμπανοκρουσίες όταν τοποθετήθηκε. Ήταν όμως προεκλογική περίοδος . Έκτοτε αφέθηκε στην τύχη του. Δηλαδή κανένας δεν ασχολήθηκε ξανά μαζί του.
Ο Δήμος Ρεθύμνου δείχνει να μην σέβεται τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Ασχολείται μαζί τους μόνο προεκλογικά και για λόγους εντυπωσιασμού. Και αποδεικνύει εμπράκτως την αδιαφορία του , παραμελώντας και εγκαταλείποντας το ειδικό και απαραίτητο αυτό μηχανικό καροτσάκι.
Τα «Παραπολιτικά Κρήτης» συναισθανόμενα το βάρος των ευθυνών που έχει σε άλλους τομείς ο Δήμαρχος Ρεθύμνου αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα των συμβούλων του, οι οποίοι από τώρα ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου , προτίθενται να έρθουν σε επαφή με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και να αναλάβουν τα έξοδα συντήρησης του ειδικού μηχανήματος , για τους επόμενους δύο μήνες. Θεωρούμε ότι όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται ίσες ευκαιρίες και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε σταθερά και εμπράκτως .

Τα σχόλια είναι κλειστά.