Ρέθυμνο:Ο Σεβ.Μητροπολίτης κ.Πρόδρομος στα Μυριοκέφαλα

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΣΤΑ ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΑ
24 Μαρτίου 2023

Το πρωί της Παρασκευής, 24ης Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στα Μυριοκέφαλα, όπου υποδέχθηκε την κ. Αναστασία Τζιγκουνάκη, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου, συνοδευόμενη από την κ. Αναστασία Φιολιτάκη και άλλους συνεργάτες της υπηρεσίας.
Πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον ιστορικό Ιερό Ναό της Παναγίας Αντιφωνητρίας και ακολούθησε συνεργασία επί των υπαρχουσών μελετών για την ανακαίνιση όλων των χώρων που περιβάλλουν το Ιερό Προσκύνημα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αναθεωρήσεις των μελετών αυτών για τα επόμενα βήματα προς την υλοποίηση του σπουδαίου τούτου έργου στο μεγαλύτερο Προσκύνημα της Τοπικής μας Εκκλησίας και ένα από τα μεγαλύτερα στη Μεγαλόνησο Κρήτη.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κ. Τζιγκουνάκη για την έλευσή της μαζί με τους καλούς της συνεργάτες και για την καλή διάθεση με σκοπό την προώθηση του σημαντικού αυτού έργου.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Εφημέριος της Ενορίας Μυριοκεφάλων, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Σηφάκης, και μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, καθώς και ο επί σειρά δεκαετιών διατελέσας Εφημέριος, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Ιωάννης Λελεδάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.