Ρέθυμνο : Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 31ο Κυνήγι Θησαυρού

Ημερομηνία:

Ρέθυμνο, 2020. Για άλλη μια χρονιά οι κυνηγοί του θησαυρού ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ρεθύμνου το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 16 Φεβρουάριου, για το 31ο Κυνήγι Θησαυρού 2020 που φέτος είχε τον τίτλο ”Δαίμονες”.

Σε ιδιαίτερα διασκεδαστικό κλίμα, το φετινό «δαιμονισμένο» κυνήγι θησαυρού προσέλκυσε 41 ομάδες και περισσότερους από 3.000 ενεργούς συμμετέχοντες. Αυτή τη χρονιά, τον θησαυρό έκρυψε η ομάδα των ”Μπουμπούνων”.

Συνολικά 47 γρίφοι παίχτηκαν το Σάββατο και την Κυριακή, αριθμός ρεκόρ για την 31ετή ιστορία του κυνηγιού και οι ομάδες έψαχναν να λύσουν έγκαιρα τους γρίφους, που θα τους οδηγούσαν στον θησαυρό. Ο θησαυρός βρέθηκε στο Δημοτικό Κήπο, εκεί όπου έφτασαν πρώτοι οι Ανιχνευτές, η νικήτρια ομάδα για φέτος και το 31ο κυνήγι θησαυρού πέρασε στην ιστορία με τεράστια επιτυχία.

Η φετινή ονομασία «Δαίμονες» ήταν συμβολική και υποδήλωνε την παρουσία του μαύρου δαίμονα στην πόλη και την ανισορροπία που είχε προκαλέσει με την εμφάνισή του. Στο κυνήγι, λοιπόν, βρέθηκε ο άσπρος δαίμονας και έτσι αποκαταστάθηκε η τάξη και η ισορροπία στην καθημερινότητα της πόλης.

Το κυνήγι του θησαυρού στο Ρέθυμνο, που μετρά ήδη 31 χρόνια ζωής, εδώ και τρία χρόνια έχει κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες ως το πολυπληθέστερο κυνήγι θησαυρού στον κόσμο για την αντίστοιχη χρονική περίοδο!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε στο Επισκοπείο τους «συμμαθητές»...

9 Μαΐου 2026 Το πρωί του Σαββάτου, 9ης Μαΐου 2026,...

ΣΥΓΕΝΙΑΡ_Πανελλαδική απεργία 13 Μαΐου...

ΣΥΓΕΝΙΑΡ - ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ,...

Ρέθυμνο:Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε στο Επισκοπείο τους «συμμαθητές»...

9 Μαΐου 2026 Το πρωί του Σαββάτου, 9ης Μαΐου 2026,...

ΣΥΓΕΝΙΑΡ_Πανελλαδική απεργία 13 Μαΐου...

ΣΥΓΕΝΙΑΡ - ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη:Συνεχώς διογκούμενο το πρόβλημα της έλλειψης εργαζομένων στον τουρισμό

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ...

Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Επιδοτήσεις-μαμούθ έως 36.000 ευρώ για να «ανοίξουν» τα κλειστά σπίτια

Με στόχο να επιστρέψουν στην αγορά χιλιάδες αδρανή ακίνητα,...

Παχυσαρκία: Νέα ευρήματα ανατρέπουν δεκαετίες έρευνας

Τα ευρήματα ανοίγουν νέους δρόμους για την κατανόηση του...