Ρέθυμνο : Πρόγραμμα Δομής Παροχής Συσσιτίου για τις μέρες του Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Δομής- Πάσχα 2024

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Ρεθύμνης
(Σύμπραξη: Δήμος Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»),αναπροσαρμόζει το πρόγραμμα παροχής των υπηρεσιών της στους ωφελούμενους συμπολίτες, λόγω των εορτών του Πάσχα και της εργατικής Πρωτομαγιάς.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, οι εργαζόμενοι της
Δομής θα εξυπηρετούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
• Την Μεγάλη Πέμπτη η Δομή θα λειτουργήσει κανονικά και θα προετοιμάσει γεύμα για όλους τους ενεργούς ωφελούμενους, ώρα διανομής αυστηρά 11.00πμ-13.00μμ.
• Την Μεγάλη Παρασκευή η Δομή θα παραμείνει κλειστή.
• Το Μεγάλο Σάββατο η Δομή θα λειτουργήσει κανονικά και θα προετοιμάσει γεύμα για όλους τους ενεργούς ωφελούμενους. Η ώρα διανομής θα είναι
11:00πμ – 12:00μμ
• Η Δομή θα παραμείνει κλειστή από την Κυριακή του Πάσχα έως και την Τρίτη 7 Μαΐου για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.
• Την Τετάρτη 8 Μαΐου η Δομή θα λειτουργήσει κανονικά.
Οι εργαζόμενοι της Δομής Παροχής Συσσιτίου & η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου-Γκίκα, ευχαριστούν θερμά την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, το Σωματείο ενοριακών συσσιτίων «Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης», τις επιχειρήσεις της πόλης, καθώς και όλους τους ανώνυμους συμπολίτες μας, οι οποίοι, θα προσφέρουν τρόφιμα για την ενίσχυση της Δομής, τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Εύχονται σε όλους του συμπολίτες και ειδικά στους έχοντες ανάγκη τις υπηρεσίες της, το Μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, να γεμίσει τις καρδιές μας με Πίστη & Ελπίδα. Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα σε όλες-ους!

Τα σχόλια είναι κλειστά.