Ρέθυμνο:Ψήφισμα για την Εκδημία πατρός Νεκταρίου Θεοδωράκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου συνήλθε εκτάκτως σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, στο άκουσμα της προς Κύριον εκδημίας του αδελφού και συλλειτουργού ημών αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Νεκταρίου Θεοδωράκη, Εφημερίου Απλαδιανών Μυλοποτάμου, ευόρκως και δοκίμως διακονήσαντος την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ομόφωνα αποφάσισε τα κά-τωθι:

1ον. Να παραστεί εκπρόσωπος στην εξόδιο ακολουθία του κεκοιμημένου αδελφού, συμπροσευχόμενος μετά των λοιπών αδελφών, Κληρικών και λαϊκών, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτού.
2ον. Να εκφράσει τα θερμά Συλλυπητήρια αυτού προς τους οικείους και συγγενείς του κεκοιμημένου αδελφού.

3ον. Να καταθέσει στη μνήμη του μακαριστού αδελφού χρηματικό ποσό στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Πελαγίας Απλαδιανών, όπου και θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία αυτού.

4ον. Να δημοσιεύσει το παρόν Ψήφισμα στον τοπικό τύπο. Ρέθυμνο, 28 Σεπτεμβρίου 2022 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου