Ρέθυμνο:Τη Δευτέρα θα απολογηθούν οι συλληφθέντες για τα 47 κιλά κάνναβης

Τη Δευτέρα θα απολογηθούν οι συλληφθέντες για τα 47 κιλά κάνναβης
Προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα έλαβαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τα 47 κιλά κάνναβης.

Τα τέσσερα ατομα, ο πατέρας, οι δύο γιοι του και ένας ακόμα συντοπίτης τους, κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.

Σημεωνεται οτι κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης, oi δύο συλληφθέντες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ οι oi άλλοι δύο επέβαιναν σε δύο διαφορετικά Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα τα οποία προπορευόταν και ακολουθούσαν το Ι.Χ.Ε., ελέγχοντας για ενδεχόμενη αστυνομική παρουσία.

Στη συνέχεια μετέβησαν σε ερημική τοποθεσία σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου όπου έκρυψαν μία ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον εν λόγω χώρο από αστυνομικούς της Υπηρεσίας, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες μέσα σε πυκνή βλάστηση, δέκα σακούλες, οι οποίες περιείχαν συνολικά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους σαράντα επτά κιλών και 178 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους και στα οχήματα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

πιστόλι με το γεμιστήρα του
33 φυσίγγια,
36,9 γραμμάρια κάνναβης,
το χρηματικό ποσό των 1.280 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
4 κινητά τηλέφωνα
Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία (3) οχήματα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και διευκόλυνσης τέλεσης εγκλήματος.https://www.goodnet.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.