Σελίδα στο διαδίκτυο διασύρει Χανιωτάκια

Μητέρα καλεί και άλλους γονείς θυμάτων να ενεργήσουν από κοινού - Σελίδα με συκοφαντικά, αισχρά σχόλια με ονόματα και επώνυμα παιδιών από τα Χανιά προκαλεί οργή

Σελίδα στο διαδίκτυο διασύρει Χανιωτάκια

Μια αισχρή σελίδα που διασύρει ονομαστικά Χανιωτάκια, ανεβάζοντας σχόλια χυδαία, υβριστικά και συκοφαντικά, προκαλεί θυμό και οργή σε γονείς και όχι μόνο.

Ο/οι δημιουργοί και χρήστες της κατάπτυστης σελίδας ανεβάζουν σε αναρτήσεις που παραμένουν δημοσιευμένες για 24 ώρες, δυσφημιστικά σχόλια για παιδιά αναφέροντας το όνομά τους, ασκώντας με αυτόν bullying στα θύματα που βλέπουν το όνομά τους να φιγουράρει σε συκοφαντίες.

Παιδιά βρίσκονται εκτεθειμένα σε κακόβουλες επιθέσεις κάποιων κρετίνων, με αποτέλεσμα να υφίστανται ψυχολογική κακοποίηση.

Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για ανόητα, πειρακτικά σχόλια που αντιστοιχούν στην ηλικία αυτών που τα ανεβάζουν, αλλά για σοβαρές προσβολές και συκοφαντίες. Ενδεικτικά, για να αντιληφθούν και οι αρμόδιοι ότι δεν πρόκειται για «αστειάκια» :

 

 

Τέλος στη δράση των ανεγκέφαλων αυτών, επιχειρεί να βάλει μια μητέρα. Για να ενισχύσει όμως τη φωνή της και τις ενέργειές της, χρειάζεται να συστρατευθούν και άλλοι γονείς, τα παιδιά των οποίων έχουν πέσει θύματα της σελίδας αυτής. Η ίδια έχει προχωρήσει σε μήνυση ενώ βρίσκεται σε επικοινωνία και με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Καλεί όλους του γονείς να δράσουν με κάθε τρόπο για να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Μάλιστα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της στο email: ikoronaki@hotmail.gr ή μέσω του Flashnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.