Σητεία: Τι είπε η καταδικασμένη χήρα του γιατρού μέσα από τη φυλακή [Video]

Σητεία: Τι είπε η καταδικασμένη χήρα του γιατρού μέσα από τη φυλακή [Video] . Σε ισόβια καταδικάστηκε η χήρα του …..

Σε ισόβια καταδικάστηκε η χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη και ο εραστής της, για τον φόνο του γιατρού τον Οκτώβριο του 2017.

Η ίδια πριν τη δίκη διατεινόταν ότι είναι αθώα και δεν σχεδίασε τη δολοφονία του άντρα της.

Η 39χρονη Βουλγάρα μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star μέσα από τα κρατητήρια και ρωτήθηκε για την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου εις βάρος της και του 38χρονου εραστή της.

“Δεν σεβάστηκαν το παιδί μου, πώς θα μεγαλώσει χωρίς γονείς. Τον αγαπούσα τον άντρα μου, δεν ισχύουν όλα αυτά, δεν ήθελα να σκοτωθεί. Ήλπιζα ότι θα δικαιωθώ, νιώθω αδικημένη, δεν θέλω να ζήσω έτσι”, ήταν μερικά από τα λόγια της μέσα από τη φυλακή.

Η δίκη ολοκληρώθηκε μετά τις 3 τα ξημερώματα και το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 38χρονο κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ η 39χρονη χήρα του καρδιολόγου κρίθηκε ένοχη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία.

Στις απολογίες τους, η μεν 39χρονη αρνήθηκε κάθε κατηγορία, όπως είχε κάνει από την αρχή, ο δε 38χρονος είπε πως αυτός σχεδίασε και εκτέλεσε τον φόνο. Η χήρα επέρριψε όλη την ευθύνη για την απόφαση στον πρώην εραστή της.

Τι είπε στην απολογία της

«Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία και την απόφασή του να σκοτώσει τον άνδρα μου. Η ζωή μου έχει καταστραφεί.

Ήρθε εδώ και λέει δικαιολογίες». Αυτό ισχυρίστηκε στην απολογία της, ενώ χαρακτήρισε ανισόρροπο τον πρώην εραστή της. Παραδέχτηκε ότι είχαν ερωτική σχέση, υποστήριξε όμως πως δεν την άφηνε να χωρίσουν.

Νωρίτερα, ο 38χρονος αστυνομικός από τη Βουλγαρία είχε ζητήσει «συγγνώμη» από την οικογένεια του θύματος και υποστήριξε ότι «ξαναβρήκε» τη φίλη του από το σχολείο στο Facebook μετά από χρόνια.

Η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016. «Γνώριζα ότι ήταν παντρεμένη και περίμενα το διαζύγιό της» είπε, υποστηρίζοντας ότι η φίλη του αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο της, σύμφωνα με όσα του είχε εκμυστηρευτεί η ίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τα σχόλια είναι κλειστά.