Σουηδία: Βουλευτής προκαλεί τον Ερντογάν για το Κοράνι – «Να κάψουμε άλλα εκατό»

Ημερομηνία:

Λάδι στη… φωτιά ρίχνει βουλευτής της Σουηδίας, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στην Τουρκία και άλλες μουσουλμανικές χώρες, όταν ακροδεξιός πολιτικός στην Στοκχόλμη έκαψε το Κοράνι στη διάρκεια μιας συγκέντρωσης.

Και ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας, Τόμπιας Μπίλστρομ, επιβεβαίωσε ότι έχουν «παγώσει» οι συζητήσεις με την Τουρκία για την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ, ο γενικός γραμματέας του ακροδεξιού κόμματος «Σουηδοί Δημοκράτες», Ρίτσαρντ Γιόμσχοφ, κάνει ό,τι μπορεί για να προκαλέσει τον Ερντογάν.

«Η οργή της Τουρκίας πρέπει να αντιμετωπιστεί με το κάψιμο εκατό ακόμη Κορανίων. Η ελευθερία της έκφρασης είναι πιο σημαντική από την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιόμσχοφ.

«Ατατούρκ… Δικτατορούρκ»

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που ο Σουηδός πολιτικός καταφέρεται κατά του Ερντογάν, τον οποίο αποκαλεί «δικτάτορα».

Χαρακτηριστική είναι, μάλιστα, μία πρόσφατη ανάρτηση του Ρίτσαρντ Γιόμσχοφ στον λογαριασμό του στο Instagram, η οποία περιλαμβάνει τις φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ και του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, γράφοντας τα ονόματά τους ως εξής: «Ατατούρκ… Δικτατορούρκ»!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ορκωμοσία 9 νέων υπαλλήλων στην Περιφέρεια Κρήτης

Εννέα νέους υπαλλήλους που θα υπηρετήσουν σε υπηρεσίες της...

Διπλή χαρά για τις δίδυμες Δημοκρατία (Τίνα)...

Μαζί σε όλα, μαζί και στην δύσκολη περίοδο των...

Ορκωμοσία 9 νέων υπαλλήλων στην Περιφέρεια Κρήτης

Εννέα νέους υπαλλήλους που θα υπηρετήσουν σε υπηρεσίες της...

Διπλή χαρά για τις δίδυμες Δημοκρατία (Τίνα)...

Μαζί σε όλα, μαζί και στην δύσκολη περίοδο των...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέος διαγωνισμός SYN.KA «Παίξε Μπάλα» και κέρδισε μοναδικά δώρα!

Τα SΥΝ.ΚΑ μπαίνουν στον ρυθμό του μεγάλου καλοκαιρινού...