Η στάση στον έρωτα που θα σας … απογειώσει!!

Δεν είναι τυχαία η πιο δημοφιλής στάση σεξ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, καθώς προσφέρει τους πιο έντονους οργασμούς τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα.

Η στάση στον έρωτα που θα σας … απογειώσει!!

Ο λόγος για το σεξ στα τέσσερα, που από αρχαιοτάτων χρόνων είναι η αγαπημένη πολλών ζευγαριών, ιδίως μετά το στάδιο της «πρώτης γνωριμίας».

Η ίδια η στάση έχει κάτι το πρωτόγονο και ζωώδες με αποτέλεσμα να κεντρίζει τη φαντασία αντρών και γυναικών και να απελευθερώνει τα ένστικτα μας. Ορίστε λοιπόν τα μυστικά που θα σας βοηθήσουν να την κατακτήσετε

Η βασική τεχνική

Η γυναίκα γονατίζει και στηρίζεται στα χέρια της ενώ εκείνος γονατίζει από πίσω προσαρμόζοντας την κλίση του σώματος του ανάλογα με το πόσο ανοίγει τα πόδια της.

Όσο πιο ανοιχτά είναι τα πόδια τόσο πιο χαμηλά πρέπει να γύρει εκείνος.

Ο άνδρας την κρατά από τους γοφούς και διεισδύει ελέγχοντας απόλυτα τη ταχύτητα, τον ρυθμό και τη διείσδυση, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ ερεθιστικό.

Τα θετικά της στάσης πολλά. Ο άνδρας έχει ελεύθερη θέα στα οπίσθια της συντρόφου του, ενώ παράλληλα μπορεί να καμαρώνει τον εαυτό τον την ώρα που διεισδύει, με αποτέλεσμα να φτιάχνεται ακόμα περισσότερο.

Επίσης, έχει άμεση πρόσβαση στην κλειτορίδα κι έτσι μπορεί να γίνει διπλά αποτελεσματικός ενώ διεισδύει.

Είναι η ιδανική στάση για πολλαπλούς οργασμούς, ευνοεί τη σύλληψη και κολακεύει το γυναικείο σώμα καθώς κρύβει πολλές ατέλειες όπως το χαλαρωμένο στήθος η φουσκωμένη κοιλίτσα κ.λπ.

Η στάση στα τέσσερα δεν είναι για πρωτάρες, ούτε για φρέσκα ζευγάρια αλλά όταν την εφαρμόζετε την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να σας στείλει στα ουράνια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.