Σταύρος Αρναουτάκης από την Κίσσαμο: «Εμβληματικό έργο για την Περιφέρεια Κρήτης και την περιοχή τα νέα σχολεία»

Ημερομηνία:

Σε τεχνική σύσκεψη που έγινε στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισσάμου συζητήθηκαν οι επιλογές για την στέγαση των Λυκείων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Κισσάμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και αφού εξετάστηκαν τα χρονικά, τεχνικά και οικονομικά δεδομένα, ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης ανακοίνωσε πως για την προσωρινή στέγαση των μαθητών του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Κισσάμου μέχρι την ανέγερση του νέου κτιρίου, και προκειμένου οι μαθητές του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Κισσάμου να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς θα γίνει χρήση προκατασκευασμένων αιθουσών σε οικόπεδο της περιοχής ενώ συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα για την τοποθέτησή τους σε κατάλληλη τοποθεσία.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης δήλωσε πως θα χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του νέου συγκροτήματος από την Περιφέρεια Κρήτης.
«Το εμβληματικό έργο της επόμενης πενταετίας είναι τα δυο σχολικά κτίρια και ως Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσουμε τα έργα αυτά και θα δούμε από ποιες πηγές χρηματοδότησης θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Συμμετοχή Προέδρου του Επιμελητηρίου στο “Eurochambres...

“Eurochambres Congress 2026”: Οι διεκδικήσεις των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων απέναντι...

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο...

Ο κ. Κουμεντάκης ενημέρωσε τον κ. Καλογερή για τις...

Χανιά:Συμμετοχή Προέδρου του Επιμελητηρίου στο “Eurochambres...

“Eurochambres Congress 2026”: Οι διεκδικήσεις των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων απέναντι...

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο...

Ο κ. Κουμεντάκης ενημέρωσε τον κ. Καλογερή για τις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Κόφτης» στα social media: Πότε θα τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο για τα παιδιά κάτω των 15 ετών

Τι αλλάζει σε λίγους μήνες σχετικά με την πρόσβαση...

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Αύξηση 115% από το 2019 – Στα 90 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση το 2026

Στις πολιτικές στήριξης της φοιτητικής μέριμνας και στο κόστος...

Ηράκλειο: Ρούχα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες από τον Δικηγορικό Σύλλογο

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την κάλυψη άμεσων αναγκών προσφύγων και...