Στη ΜΕΘ η 4χρονη που τη δάγκωσε οχιά

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του.
Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο δάγκωσε φίδι, το απόγευμα της Τρίτης σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον Βόλο.

Το κοριτσάκι, βρισκόταν με τη γιαγιά του στο κοιμητήριο του χωριού και έπαιζε ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα έκανε εργασίες καθαρισμού. Όταν πήγε να πιάσει το φαράσι, το φίδι βγήκε μέσα από τα χόρτα και της κατάφερε ένα τσίμπημα στο χέρι.

Αρχικά, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και από εκεί στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί της χορήγησαν αντιοφικό ορό και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική κλινική.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, η 4χρονη μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Λάρισας και εκεί αποφασίστηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Οπως είπε στην ΕΡΤ Βόλου η δ/ντρια της Παιδιατρικής Κλινικής το κοριτσάκι παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στην πρώτη δόση. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας όπου της χορηγήθηκε 2η δόση αντιοφικού στην οποία παρουσίασε πάλι αλλεργική αντίδραση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε ΜΕΘ.

Η κατάσταση της υγείας της μικρής είναι σταθερή και οι γιατροί περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει στα φάρμακα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.