Στον εισαγγελέα ως ύποπτη η Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα

Ημερομηνία:

Εξηγήσεις με την ιδιότητα της ύποπτης για την τέλεση αξιόποινων πράξεων που συνδέονται με παραβάσεις της νομοθεσίας περί πόθεν έσχες καλείται από τον εισαγγελέα να δώσει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά.

Η έρευνα αφορά τη μη υποβολή ή για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2012 έως το 2021, περίοδο που φέρεται να μην δήλωσε περιουσιακά στοιχεία 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας η χήρα του εκδότη, δημοαιογράφος στο επάγγελμα, κλήθηκε ως ύποπτη για τη διάπραξη κακουργηματικής υποβολής ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, για τα έτη 2012 έως 2016 και για μη υποβολή δήλωσης για την τελευταία 5ετία.

Η έρευνα άρχισε μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του πορίσματος του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουτλιώτη.

Ή Μ.Καρρα αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή εξηγησεων μέσω πταισματοδίκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.

Αμέσως μετά η δικογραφία θα επιστρέψει στην Εισαγγελία της Αθήνας για τη αποτίμηση και αξιολόγηση των στοιχείων από τα οποία θα κριθεί και η περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απάτη με κρυπτονομίσματα: Δύο προφυλακίσεις – Ελεύθεροι...

Συνεχίζονται οι απολογίες για τη μεγάλη υπόθεση απάτης με...

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση καθηγήτριας...

Προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης σχετικά...

Απάτη με κρυπτονομίσματα: Δύο προφυλακίσεις – Ελεύθεροι...

Συνεχίζονται οι απολογίες για τη μεγάλη υπόθεση απάτης με...

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση καθηγήτριας...

Προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης σχετικά...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ορκωμοσία 4 νέων υπαλλήλων στην Περιφέρεια Κρήτης

Τέσσερις νέους υπαλλήλους που θα υπηρετήσουν σε υπηρεσίες της...

Δήμος Ηρακλείου:Δώδεκα νέες «έξυπνες» ηλιακές στάσεις λεωφορείων στη διάθεση των πολιτών

Δώδεκα νέες «έξυπνες» ηλιακές στάσεις λεωφορείων στη διάθεση των...