Στον εισαγγελέα ως ύποπτη η Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα

Ημερομηνία:

Εξηγήσεις με την ιδιότητα της ύποπτης για την τέλεση αξιόποινων πράξεων που συνδέονται με παραβάσεις της νομοθεσίας περί πόθεν έσχες καλείται από τον εισαγγελέα να δώσει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά.

Η έρευνα αφορά τη μη υποβολή ή για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2012 έως το 2021, περίοδο που φέρεται να μην δήλωσε περιουσιακά στοιχεία 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας η χήρα του εκδότη, δημοαιογράφος στο επάγγελμα, κλήθηκε ως ύποπτη για τη διάπραξη κακουργηματικής υποβολής ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, για τα έτη 2012 έως 2016 και για μη υποβολή δήλωσης για την τελευταία 5ετία.

Η έρευνα άρχισε μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του πορίσματος του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουτλιώτη.

Ή Μ.Καρρα αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή εξηγησεων μέσω πταισματοδίκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.

Αμέσως μετά η δικογραφία θα επιστρέψει στην Εισαγγελία της Αθήνας για τη αποτίμηση και αξιολόγηση των στοιχείων από τα οποία θα κριθεί και η περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αύριο στο Θησείο τα αποκαλυπτήρια του κόμματος...

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του κόμματος του Αλέξη...

Πάμπλουτοι Ινδοί «βλέπουν» την Κρήτη ως τουριστικό...

Εκδήλωση ξενοδόχων και ελληνο-ινδικού Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο. Οι νέες προοπτικές,...

Αύριο στο Θησείο τα αποκαλυπτήρια του κόμματος...

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του κόμματος του Αλέξη...

Πάμπλουτοι Ινδοί «βλέπουν» την Κρήτη ως τουριστικό...

Εκδήλωση ξενοδόχων και ελληνο-ινδικού Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο. Οι νέες προοπτικές,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Βραδιά Αγάπης και Αλληλεγγύης υπέρ του Αννουσάκειου με την Μελίνα Ασλανίδου

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι...

Δήμος Γόρτυνας:Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, στους Αγίους Δέκα

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Ηρακλείου – παράρτημα Αγίων...

Ρέθυμνο:30ο Διεθνές Συνέδριο Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Διεθνούς Χρηματοδότησης

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει το...