Στον εισαγγελέα ως ύποπτη η Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα

Ημερομηνία:

Εξηγήσεις με την ιδιότητα της ύποπτης για την τέλεση αξιόποινων πράξεων που συνδέονται με παραβάσεις της νομοθεσίας περί πόθεν έσχες καλείται από τον εισαγγελέα να δώσει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά.

Η έρευνα αφορά τη μη υποβολή ή για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2012 έως το 2021, περίοδο που φέρεται να μην δήλωσε περιουσιακά στοιχεία 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας η χήρα του εκδότη, δημοαιογράφος στο επάγγελμα, κλήθηκε ως ύποπτη για τη διάπραξη κακουργηματικής υποβολής ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, για τα έτη 2012 έως 2016 και για μη υποβολή δήλωσης για την τελευταία 5ετία.

Η έρευνα άρχισε μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του πορίσματος του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουτλιώτη.

Ή Μ.Καρρα αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή εξηγησεων μέσω πταισματοδίκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.

Αμέσως μετά η δικογραφία θα επιστρέψει στην Εισαγγελία της Αθήνας για τη αποτίμηση και αξιολόγηση των στοιχείων από τα οποία θα κριθεί και η περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αλλάζουν όλα στα σχολεία: Τέλος το ζαμπόν,...

Μπαίνει οριστικό «διαζύγιο» ανάμεσα στα σχολικά κυλικεία και τα...

Συναγερμός από ΟΗΕ για Ελ Νίνιο: Έρχεται...

Με πιθανότητα 90% να επιστρέψει έως το τέλος του...

Αλλάζουν όλα στα σχολεία: Τέλος το ζαμπόν,...

Μπαίνει οριστικό «διαζύγιο» ανάμεσα στα σχολικά κυλικεία και τα...

Συναγερμός από ΟΗΕ για Ελ Νίνιο: Έρχεται...

Με πιθανότητα 90% να επιστρέψει έως το τέλος του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δράση τροχονομικών ελέγχων πραγματοποιήθηκε στο Λασίθι

Βεβαιώθηκαν -427- παραβάσεις και ακινητοποιήθηκαν -10 -οχήματα Στο πλαίσιο...

Δύο νέα, «πράσινα» σχολικά συγκροτήματα αποκτά η Κρήτη Εντάχθηκαν τα έργα προϋπολογισμού 55 εκ. ευρώ

Υπεγράφη, σήμερα, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η Απόφαση...