Στον ορισμό Αντιπεριφερειαρχών προχώρησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Ημερομηνία:

Στον ορισμό Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρεια Κρήτης προχώρησε σήμερα με αποφάσεις του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Συγκεκριμένα, όρισε θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, με θητεία έως 15 Ιουνίου 2023, τους παρακάτω Περιφερειακούς Συμβούλους:
Στον τομέα Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων, τον Πιτσούλη Γεώργιο του Νικολάου.

Σε θέματα που σχετίζονται με το Συντονισμό και την Εκτέλεση των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων, που αφορούν στους τομείς του Τουρισμού και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, σε επίπεδο Περιφέρειας, καθώς και την εκπροσώπηση της Περιφέρειας σε εκθέσεις τουρισμού του εξωτερικού και εσωτερικού, για την τουριστική προβολή της, τον Κώτσογλου Κυριάκο του Γεωργίου.

Στον τομέα που σχετίζεται με το Συντονισμό και την Υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, τον Σκουλά Νικόλαο του Κωνσταντίνου.

Στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, τον Καμπουράκη Λάμπρο του Στέφανου.
Στον Πρωτογενή τομέα, την Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη Ειρήνη του Κωνσταντίνου.

Ακόμα με άλλη απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης παρατείνεται μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2022 η θητεία, του Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης, Δοξαστάκη Ζαχαρία του Εμμανουήλ και του Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Περιβάλλοντος, Ξυλούρη Νικολάου του Ανδρέα.
Τέλος, ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, ο Ανδρουλάκης Ιωάννης του Κυριάκου με θητεία έως 15 Ιουνίου 2023.
Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει ο ορισμός εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άγριο επεισόδιο στο Ρέθυμνο: Πέντε νεαροί ξυλοκόπησαν...

Σύλληψη πέντε νεαρών ηλικίας 19 έως 21 ετών πραγματοποίησε...

myAGRO: Οι 5 μεγάλες αλλαγές στις αγροτικές...

Νέα δεδομένα στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τις...

Άγριο επεισόδιο στο Ρέθυμνο: Πέντε νεαροί ξυλοκόπησαν...

Σύλληψη πέντε νεαρών ηλικίας 19 έως 21 ετών πραγματοποίησε...

myAGRO: Οι 5 μεγάλες αλλαγές στις αγροτικές...

Νέα δεδομένα στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η γέννηση του Ελ Νίνιο και το σενάριο για καλοκαίρι μέχρι τα… Χριστούγεννα – Τι ακριβώς συμβαίνει στον Ειρηνικό;

Μια πρωτοφανής θερμική ανωμαλία σε παγκόσμια κλίμακα. Οι δορυφορικές απεικονίσεις...

myAGRO: Οι 5 μεγάλες αλλαγές στις αγροτικές ενισχύσεις – Οι κρίσιμες ημερομηνίες για τους παραγωγούς

Νέα δεδομένα στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τις...