Στον Περιφερειάρχη Κρήτης η νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για μείζονα θέματα της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας πραγματοποίησε η νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης.

Σε συνέχεια της αγαστής συνεργασίας των δύο φορέων τα προηγούμενα χρόνια, τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Καρκανάκη, έθεσαν στον κ. Σταύρο Αρναουτάκη ζητήματα άμεσης προτεραιότητας, για τα οποία είναι αναγκαία η στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου υλοποιεί σημαντικά έργα, όπως τα Καταδυτικά Πάρκα σε Σταλίδα και Μονοναύτη, το Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων, δράσεις εξωστρέφειας και ευρωπαϊκά προγράμματα, για την εξέλιξη των οποίων ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης και συζητήθηκαν τρόποι αμεσότερης συνεργασίας και στήριξης.

« Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μας μπορεί να διευρυνθεί και γίνει ακόμη πιο αποδοτική προς όφελος των επιχειρήσεων μελών μας. Η συνάντησή μας με τον κ. Αρναουτάκη αποσκοπούσε κυρίως στην ενημέρωση για όλα τα προγραμματισμένα έργα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και την απαραίτητη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης, ώστε να δρομολογηθούν και οι νέες παρεμβάσεις τις οποίες σχεδιάζει η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου» ανέφερε μετά τη συνάντηση ο κ. Καρκανάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δημογλίδου για τις συλλήψεις στην Κρήτη: Κάθε...

Στη μία από τις οργανώσεις εντοπίστηκαν δύο υποομάδες που...

Πλημμύρες από τη νεροποντή στα νότια του...

Ισχυρή κακοκαιρία έπληξε το Ηράκλειο, με χαλάζι να προκαλεί...

Δημογλίδου για τις συλλήψεις στην Κρήτη: Κάθε...

Στη μία από τις οργανώσεις εντοπίστηκαν δύο υποομάδες που...

Πλημμύρες από τη νεροποντή στα νότια του...

Ισχυρή κακοκαιρία έπληξε το Ηράκλειο, με χαλάζι να προκαλεί...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανελλαδικές και ύπνος: Πόσες ώρες είναι αρκετές για τους υποψήφιους

Για την επιτυχία δεν απαιτείται μονάχα διάβασμα! Διάβασμα, επαναλήψεις, μαθήματα......

Κοντά σε παράταση της εκεχειρίας για άλλες 60 ημέρες ΗΠΑ και Ιράν

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times επικαλούμενοι πηγές με γνώση...

Γιατί στον τόπο μας; Η σκοτεινή πλευρά της λεβεντιάς

Υπάρχουν στιγμές που ένας τόπος μοιάζει να κουβαλά μέσα...

Επέστρεψαν στη χώρα μας οι Έλληνες ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γάζα: «Ήταν η πιο βάρβαρη εμπειρία»

Η διαδικασία είχε συντονιστεί από το υπουργείο Εξωτερικών, με...