Συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκο Τάκη

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο είχε χθες Τετάρτη στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης Γιάννης Κουράκης.
Κατά την συνομιλία που είχαν, οι κ.κ. Θεοδωρικάκος και Κουράκης επικαιροποίησαν τα ζητήματα που είχαν τεθεί προ ημερών, κατά την επίσκεψη του κ. Υπουργού στο Ηράκλειο και αφορούσαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης επιβεβαίωσαν τις προσπάθειες προκειμένου τα ζητήματα αυτά να προχωρήσουν προς επίλυση.
Η συζήτηση μεταξύ των κ.κ. Θεοδωρικάκου και Κουράκη επικεντρώθηκε επίσης και στο σοβαρό πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.
Ο κ. Υπουργός τόνισε για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία αλλά και το ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των φορέων για την προώθηση της ενημερωτικής εκστρατείας για τον περιορισμό του ανησυχητικού αυτού φαινομένου.
Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Κουράκης εξέφρασε την ικανοποίησή για την καλή συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τόνισε υπάρχει η πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν, τόσο την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο και τους πολίτες της Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Οι αγρότες ζητούν 5 ευρώ το...

Κατώτατη εγγυημένη τιμή για το ελαιόλαδο που στην Κρήτη...

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες στην Κρήτη πριν από...

Βαρομετρικό χαμηλό φέρνει βροχές στην Κρήτη από την Κυριακή,...

Κρήτη: Οι αγρότες ζητούν 5 ευρώ το...

Κατώτατη εγγυημένη τιμή για το ελαιόλαδο που στην Κρήτη...

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες στην Κρήτη πριν από...

Βαρομετρικό χαμηλό φέρνει βροχές στην Κρήτη από την Κυριακή,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Οι αγρότες ζητούν 5 ευρώ το λάδι και προειδοποιούν για νέα μπλόκα τον χειμώνα!

Κατώτατη εγγυημένη τιμή για το ελαιόλαδο που στην Κρήτη...

Γιατί η ΑΙ θέλει να μιμηθεί τον Αϊνστάιν

Η παγκόσμια βιομηχανία της ΑΙ εκτιμάται σήμερα στα 430-620...

Παιδική παχυσαρκία: Οι επιπλοκές αρχίζουν νωρίς – Η έγκαιρη φροντίδα προστατεύει την υγεία των παιδιών

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής τονίζει τη σημασία της...