ΣΥΡΙΖΑ:Συλλυπητήρια μηνύματα από τους βουλευτές Ηρακλείου για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού

Ο Χάρης Μαμουλάκης για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριου Σαντορινιού, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Μόνο θλίψη. Πώς να αποχαιρετίσεις τον Νεκτάριο Σαντορινιό; Έναν άνθρωπο που ήταν ο ορισμός της αξιοπρέπειας, της μαχητικότητας και της ευγένειας; Έναν Αγωνιστή που πάλεψε με σθένος δίνοντας μαθήματα θάρρους και δύναμης. Αντίο Νεκτάριε. Αντίο σύντροφε. Άφησες πίσω σου ισχυρό αποτύπωμα και πλούσια παρακαταθήκη.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στους αγαπημένους σου.».

Συλλυπητήριο μήνυμα Νίκου Ε. Ηγουμενίδη για τον Νεκτάριο Σαντορινιό

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός έφυγε εξαιρετικά νωρίς. Μάχιμος σύντροφος για τα δύσκολα, ένας αγωνιστής που δεν το έβαζε κάτω και προσωπικά ένας πολύτιμος φίλος στη Βουλή με τον οποίο μοιραζόμασταν σταθερά όλα τα τελευταία χρόνια σκέψεις και ανησυχίες. Η θητεία του στο Υπουργείο Ναυτιλίας ανέδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες. Σταθερά στο πλευρό των αδύναμων, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να επιλύσει την παραμικρή λεπτομέρεια. Με όπλο την αγάπη του για τον τόπο του τα Δωδεκάνησα, έδινε τον καλύτερο του εαυτό για μια νησιωτική πολιτική για τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων των νησιών. Θα μας λείψει πολύ και από τη Βουλή και από τις δύσκολες μάχες που έχουμε μπροστά μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συλλυπητήριο μήνυμα Σωκράτη Βαρδάκη για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας πραγματικός μαχητής, ένας γνήσιος άνθρωπος.
Συγκλονιστήκαμε όλοι με το μεγαλείο της ψυχής σου, αλλά και με το τελευταίο σου μήνυμα για συστράτευση στον αγώνα για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη, αρχές που πάντα οδηγούσαν το δρόμο σου.

Καλό σου ταξίδι φίλε Νεκτάριε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.