«Τα ελληνικά άρεσαν στον Κασσελάκη» – Ο Dj στο γαμήλιο πάρτι στα Χανιά αποκαλύπτει

Ημερομηνία:

Ο DJ Αντώνης Δημητριάδης μίλησε για το γαμήλιο γλέντι του Στέφανου Κασσελάκη, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ, που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά τον Αύγουστο.

«Όταν έπαιζα ελληνικά τραγούδια, ο Στέφανος ήταν πολύ χαρούμενος», ανέφερε ο Δημητριάδης, ο οποίος ανέλαβε το μουσικό μέρος της εκδήλωσης.

Ο DJ περιέγραψε, μιλώντας στα «Παραπολιτικά», την εμπειρία του από το γλέντι, σημειώνοντας πως η διοργανώτρια εταιρεία του γάμου έκανε την πρώτη επαφή και στη συνέχεια μίλησε με τον ίδιο τον Κασσελάκη:

«Η planner που είχε τη διοργάνωση έκανε την αρχική επικοινωνία και στη συνέχεια επικοινώνησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Μου είπε: “Θα ήθελα πολύ να καλύψεις μουσικά τη βραδιά”. Αποδέχτηκα την πρόταση. Ήταν πολύ ευγενικός και ήξερε τι ζητούσε. Εγώ έπαιξα στο κεντρικό πάρτι, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στη Villa Casa Scordilli», είπε.

Αναφορικά με την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στο γλέντι, ο Δημητριάδης σημείωσε πως όλοι οι καλεσμένοι σεβάστηκαν την επιθυμία του ζευγαριού:

«Πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ήθελαν να είναι η βραδιά δική τους, χωρίς να έχουν το μυαλό τους αν κάποιος φωτογραφίζει τις ευτυχισμένες στιγμές τους.

Όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι στον συγκεκριμένο χώρο έχω αποδείξει και την εχεμύθειά µου και την εμπιστοσύνη σε όλα τα prive parties που έχω παίξει. Όσον αφορά το κινητό, είναι εργαλείο της δουλειάς µου, γιατί χρειάζομαι το Internet για το laptop µου, που παίζω μουσική.

Σεβάστηκα την επιθυμία τους και έβαλα το κινητό µου στην τσέπη µου. Θέλω να αναφέρω ότι αυτό που µου έκανε εντύπωση στο πάρτι ήταν η απλότητα και ότι η βραδιά κυλούσε όμορφα, χωρίς να υπάρχει κανένας εκνευρισμός. ∆εν έγινε κανένα ευτράπελο. Ήταν μία βραδιά για τους φίλους και την οικογένεια. Ο Στέφανος µε ευχαρίστησε και πριν και μετά το πάρτι. Και θέλω να τονίσω ότι ευχαρίστησαν όλους τους καλεσμένους και έφυγαν τελευταίοι», αποκάλυψε ο γνωστός dj.

 

 

newsbeast.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» ...

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»...

Κρήτη: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στις φυλακές Αγυιάς...

Τέσσερις κρατούμενοι που ήθελαν να αλλάξουν πτέρυγα έβαλαν φωτιά...

Χανιά:Το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» ...

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»...

Κρήτη: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στις φυλακές Αγυιάς...

Τέσσερις κρατούμενοι που ήθελαν να αλλάξουν πτέρυγα έβαλαν φωτιά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τσέρνομπιλ: Τα αρχεία του ΕΜΠ επιβεβαιώνουν ότι μολύνθηκαν 1.200 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην Ελλάδα από ραδιενέργεια

Καρδίτσα, Νάουσα και Αθήνα στις περιοχές που επηρεάστηκαν περισσότερο...

Τι αλλάζει στις ταξιδιωτικές συνήθειες ο πόλεμος στο Ιράν -Οι προβλέψεις για την τουριστική περίοδο στην Ελλάδα

Η Ελλάδα διατηρεί ισχυρή θέση ως ασφαλής προορισμός. Αισιόδοξα είναι...

Έρχεται πακέτο 1,2 δισ. στη ΔΕΘ έως και το 2027

Τι έδειξαν τα στοιχεία για το υπερπλεόνασμα. Την πόρτα για...