Τα γυρνάει ξανά ο Καμμένος: Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση

Ημερομηνία:

Στο γνωστό του χόμπι, αυτό της κωλοτούμπας επιδόθηκε για μια ακόμα φορά ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο κυβερνητικός εταίρος, ο οποίος τα τελευταία εικοσιτετράωρα μονοπωλεί το πολιτικό ενδιαφέρον, με τους λεονταρισμούς και τις απειλές περί αποχώρησης από την κυβέρνηση, ξαφνικά… αποφάσισε ότι δεν είναι απερχόμενος.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της συνεδρίασης των επιτροπών για τα εξοπλιστικά, απαντώντας σε δήλωση εκπροσώπου της ΝΔ, ο οποίος τον αποκάλεσε απερχόμενο, απάντησε πως «ούτε απερχόμενος υπουργός δεν είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση…»

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια», δείχνοντας με αυτόν το τρόπο ότι… σκοπεύει να δώσει νέα παράταση στον εαυτό του, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία στη Βουλή της ΠΓΔΜ, η οποία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής.

Η συγκεκριμένη δήλωση ήρθε λίγο πριν την συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, αλλά και της συνάντησης που θα έχει ο Πάνος Καμμένος με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τον αν θα συνεχίζει να στηρίζει την συγκυβέρνηση ή αν θα αποχωρήσει.

Τέλος. ο κ Καμμένος δήλωσε ανοιχτός για βελτιώσεις στην τροπολογία, αν προκύψει τέτοια ανάγκη από τη συζήτηση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανασχηματισμός προ των πυλών: Μαρινάκης στη θέση...

Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθούν οι αλλαγές στο κυβερνητικό...

Γιατί αναζωπυρώνονται τα σενάρια για πρόωρες εκλογές...

Η έντονη ανασύνθεση στο πολιτικό φάσμα έφερε ξανά στο...

Ανασχηματισμός προ των πυλών: Μαρινάκης στη θέση...

Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθούν οι αλλαγές στο κυβερνητικό...

Γιατί αναζωπυρώνονται τα σενάρια για πρόωρες εκλογές...

Η έντονη ανασύνθεση στο πολιτικό φάσμα έφερε ξανά στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανελλήνιες εξετάσεις: όταν η επιτυχία δεν χωρά σε έναν βαθμό

Γράφει η Θεοδώρα Πασπαράκη Κάθε χρόνο, η περίοδος των Πανελληνίων...

Ανασχηματισμός προ των πυλών: Μαρινάκης στη θέση Κυρανάκη -Ποιος θα αναλάβει κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθούν οι αλλαγές στο κυβερνητικό...

Ένταση στο Αιγαίο: Μπαράζ παραβιάσεων από οπλισμένα τουρκικά F-16 – Εμπλοκή με ελληνικό μαχητικό

Kαταγράφηκαν εννέα παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου, εκ των...

Εκκλησία Κρήτης: Ανακοινώνει πρωτοβουλίες με “φόντο” τα φαινόμενα βίας μεταξύ νέων

Νέες πρωτοβουλίες με αφορμή τα αυξανόμενα περιστατικά βίας και...