Τα γυρνάει ξανά ο Καμμένος: Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση

Ημερομηνία:

Στο γνωστό του χόμπι, αυτό της κωλοτούμπας επιδόθηκε για μια ακόμα φορά ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο κυβερνητικός εταίρος, ο οποίος τα τελευταία εικοσιτετράωρα μονοπωλεί το πολιτικό ενδιαφέρον, με τους λεονταρισμούς και τις απειλές περί αποχώρησης από την κυβέρνηση, ξαφνικά… αποφάσισε ότι δεν είναι απερχόμενος.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της συνεδρίασης των επιτροπών για τα εξοπλιστικά, απαντώντας σε δήλωση εκπροσώπου της ΝΔ, ο οποίος τον αποκάλεσε απερχόμενο, απάντησε πως «ούτε απερχόμενος υπουργός δεν είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση…»

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια», δείχνοντας με αυτόν το τρόπο ότι… σκοπεύει να δώσει νέα παράταση στον εαυτό του, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία στη Βουλή της ΠΓΔΜ, η οποία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής.

Η συγκεκριμένη δήλωση ήρθε λίγο πριν την συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, αλλά και της συνάντησης που θα έχει ο Πάνος Καμμένος με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τον αν θα συνεχίζει να στηρίζει την συγκυβέρνηση ή αν θα αποχωρήσει.

Τέλος. ο κ Καμμένος δήλωσε ανοιχτός για βελτιώσεις στην τροπολογία, αν προκύψει τέτοια ανάγκη από τη συζήτηση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ενδιάμεσες Εκλογές στις ΗΠΑ: Σαρωτική νίκη των...

«Αν ήμουν υποψήφιος θα νικούσαμε σαρωτικά», λέει ο Τραμπ...

Νικόλ Μαλλιωτάκη: Επανεκλέγεται για τέταρτη φορά η...

Η Νικόλ Μαλλιωτάκη εξασφάλισε την επανεκλογή της στη Βουλή...

Ενδιάμεσες Εκλογές στις ΗΠΑ: Σαρωτική νίκη των...

«Αν ήμουν υποψήφιος θα νικούσαμε σαρωτικά», λέει ο Τραμπ...

Νικόλ Μαλλιωτάκη: Επανεκλέγεται για τέταρτη φορά η...

Η Νικόλ Μαλλιωτάκη εξασφάλισε την επανεκλογή της στη Βουλή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εκτός Χανίων ο Δήμαρχος για το Smart City Expo της Βαρκελώνης και το Συνέδριο της ΚΕΔΕ

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από χθες, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026,...

Βιωσιμότητα, αισθητική, συμπερίληψη για το New European Bauhaus στην Κρήτη

Πρώτο από τα τρία συμμετοχικά εργαστήρια, με στόχο τις...