Τα γυρνάει ξανά ο Καμμένος: Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση

Τα γυρνάει ξανά ο Καμμένος: Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση. Στο γνωστό του χόμπι, αυτό της κωλοτούμπας…

Στο γνωστό του χόμπι, αυτό της κωλοτούμπας επιδόθηκε για μια ακόμα φορά ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο κυβερνητικός εταίρος, ο οποίος τα τελευταία εικοσιτετράωρα μονοπωλεί το πολιτικό ενδιαφέρον, με τους λεονταρισμούς και τις απειλές περί αποχώρησης από την κυβέρνηση, ξαφνικά… αποφάσισε ότι δεν είναι απερχόμενος.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της συνεδρίασης των επιτροπών για τα εξοπλιστικά, απαντώντας σε δήλωση εκπροσώπου της ΝΔ, ο οποίος τον αποκάλεσε απερχόμενο, απάντησε πως «ούτε απερχόμενος υπουργός δεν είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση…»

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια», δείχνοντας με αυτόν το τρόπο ότι… σκοπεύει να δώσει νέα παράταση στον εαυτό του, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία στη Βουλή της ΠΓΔΜ, η οποία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής.

Η συγκεκριμένη δήλωση ήρθε λίγο πριν την συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, αλλά και της συνάντησης που θα έχει ο Πάνος Καμμένος με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τον αν θα συνεχίζει να στηρίζει την συγκυβέρνηση ή αν θα αποχωρήσει.

Τέλος. ο κ Καμμένος δήλωσε ανοιχτός για βελτιώσεις στην τροπολογία, αν προκύψει τέτοια ανάγκη από τη συζήτηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.