Τα ρίχνει στην ανήλικη ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό

- «Του έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου»

Τα ρίχνει στην ανήλικη ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό

«Είναι μια περίεργη υπόθεση. Ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού. Μετά από έρευνα στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό».

Σοκάρει η υπόθεση του βιασμού ανήλικης από ιερέα στα Πατήσια, με τη φερόμενη δράση του να διαρκεί για περίπου έξι μήνες. Και να ξεκινά από το τέλος του 2019 μέχρι τους πρώτους μήνες του 2020.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της ανήλικης κοπέλας που φέρεται να βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του κληρικού, με τον ιερέα να αρνείται όλες τις κατηγορίες και να ρίχνει το φταίξιμο στην ανήλικη.

«Είναι μια περίεργη υπόθεση. Ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού. Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό» λέει, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος κατηγορούμενου ιερέα.

«Ο πελάτης μου δηλώνει αθώος. Η ίδια η καταγγέλλουσα του έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου. Στο οποίο ο ιερέας δεν απάντησε ποτέ και δεν το είπε σε κανέναν» συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, στη δικογραφία δεν υπάρχουν στοιχεία βιασμού του κοριτσιού. Ούτε επίμαχες φωτογραφίες του ιερέα, αλλά ούτε και στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ τους.

«Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά» κατέληξε ο δικηγόρος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.