Τέμπη: Μια ακόμη φοιτήτρια απο την Κρήτη στους τραυματίες – Σώθηκε απο τύχη καθώς ήταν στο 4ο βαγόνι

Ημερομηνία:

Η κοπέλα, συνιδρύτρια & μέλος της εθελοντικής ομάδας Εθελοντών Μοχού Ηρακλείου αναρρώνει σε κατάσταση σοκ

Απο καθαρή τύχη σώθηκε μία Κρητικιά φοιτήτρια, από το Μοχό Ηρακλείου, η οποία επέβαινε στο 4ο βαγόνι του μοιραίου τρένο και ενώ συνεπιβάτες της βρήκαν τραγικό θάνατο στα συντρίμμια.

Όπως αναφέρει στη σελίδα του στο facebook «Μοχος Ηρακλείου Νεολαια Μοχού» μεταξύ των επιβατών ήταν και η Μιχαέλα Φρουδαρακη, η οποία βρίσκονταν στο 4ο βαγόνι της φονικής σύγκρουσης Από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Η Μιχαέλα Φρουδαρακη τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι της σε κατάσταση όπως αναφέρουν τα συγγενικά της πρόσωπα σε κατάσταση σοκ.

Η ανακοίνωση της νεολαίας Μοχού αναφέρει:

«Η Μοχιανη φοιτήτρια είναι καλά στην υγείας τής Από τύχη, θαύμα.

Βιώνουμε την μεγαλύτερη Σιδηροδρομικη τραγωδία που έχει γίνει ποτέ στην χώρα μας Ο πόνος αβάσταχτος για τόσες απώλειες Νέα παιδιά, όνειρα απραγματοποιητα ,αθώες ψυχές ,παιδιά που επέστρεφαν στον τόπο προορισμού τούς δεν θα γυρίσουν ποτέ,άλλοι χαροπαλευουν σε Μονάδες Εντατικής θεραπείας και άλλοι γλύτωσαν τα «χειρότερα» με τραυματισμούς ,εκδορές, χτυπήματα & πόνους και με εικόνες που θα τους σημαδεύουν ανεξίτηλα για το υπόλοιπο της ζωής τούς .

Ανάμεσα σε όλο αυτόν τον αθώο και άτυχο κόσμο ήταν και η αγαπητή στην τοπική μας κοινωνία συντοπίτισσα μας και συνιδρύτρια & μέλος της εθελοντικής ομάδας Εθελοντών Μοχού η κυρία Μιχαέλα Φρουδαρακη.

Ποιο συγκεκριμένα: Η Κυρία Φρουδαρακη βρίσκονταν στο 4ο βαγόνι της φονικης σύγκρουσης Από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη (τα πρώτα 3 κάηκαν και οι περισσότεροι συμπολίτες μας εφυγαν απτην ζωή ακαριαία καταλαβαίνεται τον βαθμό επικινδυνότητας στα πρώτα 5, βαγόνια πόσο μάλλον στα πρώτα 3) η Νεαρή συντοπιτισα μας στάθηκε ΤΥΧΕΡΗ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ «θαύμα»γλυτώνοντας τα χειρότερα μέσα στην ατυχία της ,καθώς λίγες θέσεις μπροστά της οι περισσότεροι συνταξιδιώτες είχαν βρει τραγικό θάνατο ευτυχώς εκείνη είχε υποστει τραυματισμους,αμιχες και κάποιες κακώσεις στο κεφάλι τής λόγω της σφοδρότητας και της θέσης του βαγονιού 4 .Η κατάσταση της σωματικής υγείας της διαρκώς καλυτερεύει και ειναι σε κατοίκων αποθεραπεία , βρίσκεται όμως σε κατάσταση σοκ.

Οι ευχές όλων μας να έχει ταχεία Ανάρρωση κουράγιο & δύναμη.

Μιχαέλα οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σου κουράγιο!!»https://flashnews.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Επιταχύνεται ο σχεδιασμός του αναβαθμισμένου λιμένα Χερσονήσου...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα νέα λιμενικά έργα στο...

Ηράκλειο:Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης της χερσαίας λιμενικής...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανάπλαση...

Ηράκλειο:Επιταχύνεται ο σχεδιασμός του αναβαθμισμένου λιμένα Χερσονήσου...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα νέα λιμενικά έργα στο...

Ηράκλειο:Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης της χερσαίας λιμενικής...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανάπλαση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές στα χωριά και τα βουνά – Νέο σχέδιο της Ε.Ε. αντίδοτο στον υπερτουρισμό

Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που στοχεύει στην αποσυμφόρηση...

Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε μια νέα κανονικότητα που δεν προμηνύει τίποτε καλό

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ποιοτική κρίση αξιοπιστίας....

Μεσόγειο «ψηφίζουν» οι Ευρωπαίοι: Ταξίδια με «πυξίδα» την ασφάλεια και το χαμηλό κόστος

Η νότια Ευρώπη αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή της σεζόν. Ισχυρή...