Τέμπη: Οι γονείς των δίδυμων κοριτσιών Πλακιά που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, ζητούν «να μην παραστεί η Παπακώστα στην παρέλαση»

Ημερομηνία:

Oι οικογένειες των θυμάτων των Τέμπη στο Νομό Τρικάλων ζητούμε τη μη παρουσία της Κατερίνας Παπακώστα από αυτή τη γιορτινή μέρα για την πόλη των Τρικάλων.
Ο Νίκος και ο Δημήτρης Πλακιάς, τα δύο αδέρφια από την Καλαμπάκα που δολοφονήθηκαν τα τρία κορίτσια τους στα Τέμπη, οι δίδυμες 20χρονες Χρύσα και Θώμη και η 20χρονη Αναστασία, έβγαλαν μια ανακοίνωση.

Ζητάνε να μην παραστεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα, η Κατερίνα Παπακώστα, βουλευτής της ΝΔ.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Σε δυο ημέρες ξημερώνει 25η Μαρτίου ημέρα που οι επίσημοι θα πιάσουν τις θέσεις στις εξέδρες για να αποσπάσουν τις τιμές όλων όσων θα παρελάσουν.

Εμείς οι οικογένειες των θυμάτων των Τέμπη στο Νομό Τρικάλων ζητούμε τη μη παρουσία της Κατερίνας Παπακώστα από αυτή τη γιορτινή μέρα για την πόλη των Τρικάλων.

Έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει τον σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας. Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει.

Εμείς θα είμαστε εκεί ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων χωρίς να ανοίξουμε το στόμα μας με απέραντο σεβασμό στον κόσμο των Τρικάλων, για να χειροκροτήσουμε τη νεολαία της πόλης, βλέποντας στα πρόσωπα των μαθητών τα πρόσωπα της Χρύσας, της Αναστασίας και της Θώμης και όλων των παιδιών που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ τόσο άδικα.

Δεν έχουμε κανένα άλλο πρόβλημα με όλους τους άλλους πολιτικούς όλων των κομμάτων.

Εάν η συγκεκριμένη βρίσκεται στην παρέλαση ζητάμε από όλους τους παραστάτες όλων των σχολείων, των συλλόγων, των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού φτάνοντας μπροστά της, να μην γυρίσει κανένας το κεφάλι του. Θα είναι η ύστατη τιμή για τα παιδιά μας.

Ελάτε δίπλα μας για τα παιδιά σας και τα παιδιά μας και για κανέναν άλλο λόγο.

Το ίδιο ζητάμε να γίνει σε όλους τους νομούς σε όλη την Ελλάδα όπου θα βρίσκονται Βουλευτές της πλειοψηφίας που έλαβαν μέρος στην Εξεταστική και ψήφισαν την αθώωση των πραγματικών υπευθύνων».

Οι οικογένειες: Πλακιά Νικολάου – Πλακιά Δημητρίου».https://www.neakriti.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πανσέληνος Ιουνίου 2026: Πότε θα δούμε το...

Θεωρείται ένα από τα πιο ρομαντικά φαινόμενα του καλοκαιριού. Η...

Διπλώματα οδήγησης: Πώς αλλάζουν οι εξετάσεις για...

Νέα εποχή στις εξετάσεις και την έκδοση διπλωμάτων οδήγησης...

Πανσέληνος Ιουνίου 2026: Πότε θα δούμε το...

Θεωρείται ένα από τα πιο ρομαντικά φαινόμενα του καλοκαιριού. Η...

Διπλώματα οδήγησης: Πώς αλλάζουν οι εξετάσεις για...

Νέα εποχή στις εξετάσεις και την έκδοση διπλωμάτων οδήγησης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το οικο- άγχος επηρεάζει την ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων

Ο Γεράσιμος Κολαῒτης μιλά στη Μάρθα Καϊτανίδη. Ολοένα και συχνότερα...

Πανσέληνος Ιουνίου 2026: Πότε θα δούμε το «Φεγγάρι της Φράουλας» και από πού πήρε το όνομά του

Θεωρείται ένα από τα πιο ρομαντικά φαινόμενα του καλοκαιριού. Η...

Διπλώματα οδήγησης: Πώς αλλάζουν οι εξετάσεις για να περιοριστεί η διαφθορά

Νέα εποχή στις εξετάσεις και την έκδοση διπλωμάτων οδήγησης...

Έκτακτο επίδομα ενοικίου έως 1.600€ για 50.000 δημόσιους λειτουργούς – Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

Το ποσό είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο. Μια σημαντική οικονομική ελάφρυνση...