Θεατρική Παράσταση από τον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Χανίων

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων
παρουσιάζει το έργο του
Tennessee Williams
«Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι»
Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης»
Πα 22, Σα 23, Κυ 24, Τε 27, Πα 29, Σα 30, Κυ 31 Μαρτίου 2024

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του και με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Θεάτρου 27/3/2024, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και την υποστήριξη του Δήμου Χανίων, παρουσιάζει το έργο του Tennessee Williams «Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι».
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», Πα 22, Σα 23, Κυ 24, Τε 27, Πα 29, Σα 30 και Κυ 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 9:00 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8:00 μ.μ.

Μετά τον θάνατο του νεαρού Σεμπάστιαν, η μητέρα του, Βιολέτα Βέναμπλ ζει ανάμεσα στα παράξενα φυτά του γιου της, αρνούμενη να δεχτεί την πραγματικότητα γύρω απ’ τις συνθήκες θανάτου του. Η κυρία Βέναμπλ λάτρευε παθολογικά τον γιο της και συντηρούσε, σχεδόν όλα τα χρόνια που έζησαν μαζί, το οιδιπόδειο σύμπλεγμα που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα τους. Κάθε καλοκαίρι οι δυο τους ταξίδευαν μαζί για να γνωρίσουν τον κόσμο και για να μπορέσει ο Σεμπάστιαν να γράψει το «Ποίημα του Καλοκαιριού». Το περυσινό όμως καλοκαίρι, για πρώτη φορά η κυρία Βέναμπλ δεν τον συνόδεψε εκείνη στις διακοπές του, αλλά η νεαρή ξαδέρφη του Κάθριν, που επωμίστηκε τον ρόλο που κατείχε μονοπωλιακά ως εκείνη τη στιγμή η κυρία Βέναμπλ. Εκείνο το καλοκαίρι ο Σεμπάστιαν πέθανε σε κάποια παραθαλάσσια τοποθεσία της Ισπανίας κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Όταν η Κάθριν αφηγείται την πραγματικότητα πάνω στο θάνατο του Σεμπάστιαν, η κυρία Βέναμπλ αρνείται να την πιστέψει κι η Κάθριν κινδυνεύει…
Συντελεστές
Σκηνοθεσία – Μουσική Επιμέλεια: Λεωνίδας Μανωλικάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Ελένη Καρμπαδάκη

Διανομή
Κα Βέναμπλ: Έλενα Αθανασοπούλου
Δρ Κούκροβιτς: Νίκος Δεσποτάκης
Δις Φόξχιλ: Χριστίνα Πουλτσάκη
Κάθρην Χόλλυ: Ελένη Καρμπαδάκη
Αδελφή Ευτυχία: Χριστίνα Φαϊτάκη
Κα Χόλλυ: Εμμανουέλα Κυριακοπούλου
Τζώρτζ Χόλλυ: Γιώργος Ατζάρης

Τα σχόλια είναι κλειστά.