Θέλεις όλα να γίνονται με τον δικό σου τρόπο; Αυτά τα τρία ζώδια έχουν ψύχωση με τη οργάνωση

Θέλεις όλα να γίνονται με τον δικό σου τρόπο; Αυτά τα τρία ζώδια έχουν ψύχωση με τη οργάνωση

Υπάρχουν άτομα που υπολογίζουν με πολλή μεγάλη προσοχή τις κινήσεις που «τους παίρνει» να κάνουν, προκειμένου να επιτύχουν τον εκάστοτε στόχο τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συχνά θεωρούνται ως οι συναισθηματικοί ανόητοι που δεν μπορούν σε καμία υπόθεση της ζωής τους να πάρουν πρακτικές αποφάσεις οι οποίες να κατευθύνονται από τη λογική. Ωστόσο αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Όταν χρειαστεί, ο Καρκίνος μπορεί εύκολα να σκεφτεί αβίαστα, να πάρει αποφάσεις και να προβεί σε ενέργειες που θα είναι οι καλύτερες και οι πιο χρήσιμες για αυτόν, και μάλιστα σε βάθος χρόνου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο επικοινωνιακοί κι αν είναι οι Δίδυμοι, κατά βάθος δεν τους αρέσει καθόλου να εκθέτουν σε άλλα άτομα τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Μοιάζουν με τον ταλαντούχο διαγωνιζόμενο ή υποψήφιο που διεκδικεί κάποιο τίτλο ή βραβείο, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός και δεν εκφράζει ανοιχτά τη φιλοδοξία του. Όμως, πριν οι άλλοι προλάβουν να συνειδητοποιήσουν καλά-καλά τι έχει συμβεί, ο Δίδυμος έχει ικανοποιήσει με διακριτικό τρόπο τα όνειρα και τους στόχους του, ξεγελώντας τους πάντες γύρω του!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες, παρά το γεγονός ότι «χάνονται» στο δικό τους ονειρικό κόσμο, κατά βάθος είναι πολύ φιλόδοξοι. Μπορούν να ελέγχουν αποτελεσματικά τους ανθρώπους με το να φαίνονται ανίδεοι, παράλογοι και μη πρακτικοί. Κι όμως δίνουν λάθος εντύπωση. Στην πραγματικότητα, ελέγχουν διεξοδικά τα πράγματα και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.